Serie A: Napoli vs Juventus

Napoli vs Juventus a devenit un derby din ce în ce mai aprins în ultimele sezoane. Dacă în anii trecuţi Napoli părea a se lupta cu Juve la titlu, acum diferenţa dintre cele două formaţii este una foarte mare. În acest moment diferenţa dintre cele două echipe care se află pe primele două poziţii ale clasamentului din Serie A este de 13 puncte. Totuşi cei de la Napoli îşi doresc o victorie pentru moral dar şi pentru palmares împotriva marii rivale. Meciul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de Juventus cu scorul de 1-0. Mergi pe mâna celor mai buni pariori şi o să câştigi la pariuri.

Derby între Napoli vs Juventus

Napoli este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Italia. Ei abordează fiecare meci la victorie şi joacă foarte deschis. Cu 56 de puncte acumulate napolitanii sunt pe poziţia a doua a clasamentului la o distanţă mare de Juve dar şi cu un avans de 8 puncte faţă de AC Milan. Pe teren propriu gazdele partidei de astăzi nu au suferit nici un eşec în acest sezon. Ei au reuşit să câştige 10 partide şi au încheiat 3 meicuri la egalitate. Internaţionalul român Vlad Chiricheş are mari şanse să evolueze astăzi deoarece Albiol este accidentat. Cu cei mai buni pariori câştigi zi de zi la pariuri.

Juventus porneşte şi în acest meci ca mare favorită. Bianconerii sunt pe prima poziţie a clasamentului şi putem spune că sunt aproape campioni Oaspeţii partidei de astăzi au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a îşi continua seria de meciuri fără înfrângere pe care o au în acest sezon. Juve domină acest sezon din Italia. Ei au cea mai bună ofensivă dar şi cea mai bună defensivă. Trebuie să notăm faptul că Juve poate odihni unii jucători în vederea meciului contra celor de la Atletico Madrid din UEFA Champions League unde au de recuperat un dezavantaj de 2 goluri. Napoli vs Juventus este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Chiar dacă Napoli este dată ca şi favorită de casele de pariuri, noi vom merge pe o victorie a celor de la Juve care are o cotă de 3.05. Dacă dorim să nu riscăm aşa de mult putem paria pe un X2 la o cotă de 2.00. Zi de zi alături de echipa noastră poţi realiza venituri suplimentare de pe urma pronosticurilor noastre la pariuri sportive.