Serie A: Napoli vs Inter

Finalul de sezon din Serie A este foarte aproape. Mai sunt de disputat doar două runde. Ultimul mare derby din Italia din acest sezon va avea loc în această seară pe San Paolo. Se vor întâlni Napoli vs Inter. Pentru cei de la Napoli acest emci nu mai are o importanţă foarte mare, în schimb pentru Inter este foarte important, chiar decisiv. Rivalitatea dintre cele două formaţii ne-a oferit meciuri foarte interesante şi echilibrate în ultima perioadă. În ultimele patru meciuri directe s-a marcat cel mult un gol. Chiar dacă este finalul sezonului ne aşteptăm la un meci echilibrat. La pariuri sportive online poţi să câştigi zi de zi alături de noi.

Echilibru între Napoli vs Inter

Napoli nu mai are niciun fel de presiune pentru acest meci, astfel că va aborda acest meci foarte relaxată. Ei vor fi determinaţi să obţină un rezultat bun deoarece vor evolua în faţa unei rivale. Napoletanii vor încheia sezonul pe poziţia a doua indiferent de rezultatele obţinute în acest final de sezon. Ei au reuşit să acumuleze 89 de puncte şi sunt într-o formă destul de bună în această perioadă. Au reuşit să obţină trei victorii în ultimele 3 runde. Chiricheş este singurul absent al gazdelor partidei de astăzi. Câştigă la pariuri sportive online alături de noi.

Inter are nevoie de puncte în lupta pentru locuirle de UEFA Champions League. Nerra-zurri sunt pe poziţia a treia a clasamentului cu 66 de puncte acumulate. Ei au doar unul avans faţă de Atalanta. Trei rezultate de egalitate şi două victorii au cei de la Inter în ultimele 5 etape disputate. Credem că nici astăzi nu vor pierde chiar dacă îi va aştepta un meci foarte dificil. Vrsaljko nu va putea evolua în meciul de astăzi dar ne aşteptăm ca el să fie înlocuit cu succes. Napoli vs Inter se anunţă a fi un meci foarte inetersant. Întotdeauna derby-urile din Serie A sunt partide foarte spectaculoase. Ne aşteptăm ca în această seară Inter să nu piardă. Pentru un X2 cota de 1.60 pare a fi una destul de avantajoasă. Un alt pariu în care avem încredere este cel conform căruia vor marca ambele echipe. Chiar dacă în ultimile meciuri acest lucru nu s-a realizat, credem că astăzi vom vedea un GG, la o cotă de 1.90. Dacă alegi să pariezi pe ponturile propuse de echipa noastră o să ai de câştigat pe termen lung alături de noi.