Serie A: Napoli vs Genoa

Ultimul meci al săptămânii din Serie a se anunță a fi o partidă foarte interesantă, chiar dacă diferența dintre cele două echipe este una destul de mare. Pe San Paolo, Napoli vs Genoa se vor lupta pentru puncte. Pe internaționalul român Ionuț Radu îl va aștepta un nou meci foarte dificil. Cei de la Napoli au avantajul moral în jocul de astăzi. Napoletanii au reușit să câștige ultimele 4 dueluri directe și au toate șansele să se impună și în partida din această seară. Cele mai bune ponturi pariuri online le găsești zi de zi pe Beturi.ro.

Fotbal italian în Napoli vs Genoa

Napoli pornește din postura de mare favorită în partida din această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 2-a a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 63 de puncte. Putem spune ca sunt siguri de această poziție. Distanța față de Inter care e pe 3 este de 7 puncte. Napoli vine după o înfrângere cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Empoli. Albiol și Chiricheș nu vor putea fi folosiți în partida din această seară. Pariază alături de noi în fiecare zi pe cele mai bune ponturi pariuri online.

Genoa pornește cu a doua șansă în partida de astăzi și o va aștepta un joc foarte dificil. Ionuț Radu este anunțat titular în poarta oaspeților. Cu 33 de puncte acumulate Genoa ocupă poziția a 13-a a clasamentului. În ultima perioadă sunt într-o formă destul de rea. În ultimele 5 runde au reușit să obțină o singură victorie. 3 din ultimele 4 meciuri au fost înfrângeri pentru oaspeții de astăzi. Mai mult, în ultimele două meciuri nici nu au reușit să marcheze.

Napoli vs Genoa se anunță a fi o partidă destul de ușoară pentru gazde. Ne așteptăm ca ei să obțină cele trei puncte fără prea mari probleme. Cota de 1.30 oferită de casele de pariuri pentru un succes al napoletanilor este una avantajoasă. Pentru a beneficia de o cotă mai mare, de 1.80 putem paria pe faptul că Napoli se va impune la cel puțin 2 goluri diferență. Ofensiva celor de la Napoli este una foarte puternică astfel că ne așteptăm la un meci cu multe goluri. Cota de 1.70 pentru peste 2,5 goluri este una foarte avantajoasă. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.