Serie A: Lazio vs Atalanta

Lupta la titlu în Serie A este decisă dar campionatul Italiei rămâne unul foarte interesant privind lupta pentru primele 4 poziții. Un meci cepoate fi decisiv este cel dintre Lazio vs Atalanta. Cele două formații se află într-o formă foarte bună astfel că meciul din această seară este deschis oricărui rezultat. Meciul tur a fost câștigat de Atalanta cu scorul de 1-0. Trebuie să notăm faptul că în 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre cele două formații s-au marcat peste 2,5 goluri. Pariază alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal și pe termen lung o să reușești să ai profit.

Miză foarte mare în Lazio vs Atalanta

Lazio poate profita de avantajul terenului propriu dar o va aștepta un meci deosebit de greu. În acest moment lazialii sunt pe poziția a 8-a a clasamentului. Singurul rezultat cele poate da speranțe pentru UEFA Champions League este victorie. Gazdele partidei de astăzi au acumulat până în acest moment 55 de puncte. În acest sezon cei de la Lazio nu au fost deloc constanți. Pentru jocul din această seară din tabăra celor de la Lazio vor lipsi Lullaku și Lulic. Ponturi pariuri fotbal pot să ne aducăprofit etapă de etapă.

Atalanta face un sezon foarte bun și surprinde pe foarte multă lume.Oaspeții partidei de astăzi sunt pe poziția a 4-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 54 de puncte. În ultimele două etape cei de la Atalanta au înregistrat două victorii în care au marcat de fiecare dată două goluri. În meciurile din deplasare cei de la Atalanta au reușit să obțină 9 victorii. Acest lucru ne arată că joacă foarte bine departe de proprii suporteri. Ceea ce este foarte important pentru oaspeții partidei de astăzi este faptul că nu vor avea niciun jucător indisponibil și vor putea alinia cel mai bun prim 11. Lazio vs Atalanta este un meci ce se anunță a fi deosebit de spectaculos. Lazio are avantajul de a evolua în fața propriilor fani, dar Atalanta este o formație foarte puternică. Am ales să mizăm peun rezultat de egalitate la pauză sau la final. PSF X la o cotă de 1.60 este un pariu ce pare a avea șanse foarte mari de a fi unul câștigător. Ambele echipe vor juca ofensiv astfel că vom putea paria pe numărul de cornere. Peste 9,5 cornere lao cotă de 1.80 este un pariu foarte avantajos.