Serie A: Lazio vs AS Roma

Derby della Capitale pare a fi mai important ca niciodată. Cine pierde va ieşi din cursa pentru un loc de UEFA Champions League. Forma bună a celor de la AS Roma ne face să înclinăm spre o victorie a lor dar nu trebuie scoasă nici Lazio din ecuaţie, care rămâne o echipă de top. Meciul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de cei de la AS Roma cu scorul de 3-1. Ne aşteptăm la o partidă foarte diputată cum se întâmplă de fiecare dată într-un asemena derby. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Derby della Capitale Lazio vs AS Roma

Lazio este văzută cu prima şansă de casele de pariuri dar jocul şi forma de moment pare a nu o avantaja. Gazdele partidei de astăzi au acumulat 38 de puncte după 24 de jocuri. Cu acest bilanţ ocupă poziţia a 6-a a clasamentului. Forma de moment a celor de la Lazio este una foarte slabă. În UEFA Europa League au fost eliminaţi de cei de la Sevilla după 2 înfrângeri. În ultima etapă din Serie A, au pierdut pe terenul celor de la Genoa. Singurul rezultat pozitiv din această ultimă perioadă poate fi trecut egalul în faţa celor de la AC Milan din Cupa Italiei. Pronosticuri fotbal oferite de echipa noastră pot fi câştigătoare zi de zi.

AS Roma porneşte ca favorită în opinia noastră şi are şi o cotă destul de avantajoasă în opinia noastră pentru a îşi trece în cont cele trei puncte. Cu un succes astăzi gialorossi şi ajutaţi de celelalte rezultate ale etapei ei pot ajunge chiar pe a treia poziţie a clasamentului. În Serie cei de la AS Roma nu au mai pierdut de 8 etape, iar această formă foarte bună pe care o traversează îi poate duce spre un nou succes în Eternul Derby.

Lazio vs AS Roma este un meci ce nu trebuie ratat. Cota de 2.80 pentru o victorie a celor de la AS Roma ne va aduce un profit foarte mare. Sfatul nostru este să nu pariaţi o sumă aşa de mare. GG-ul la o cotă de 1.70 trebuie adăugat pe biletul zilei deoarece ambele formaţii au mari şanse de a marca cel puţin un gol. Ţinând cont că acesta este cel mai important meci pentru suporterii ambelor formaţii ne aşteptăm la un meci cu multe faulturi şi cartonaşe galbene. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 este un pont foarte avantajos.