Serie A: Juventus vs Chievo

Începutul de săptămână ne aduce meciuri foarte interesante din Serie A. În această seară sunt programate două partide, care nu trebuie ratate şi de pe urma cărora putem face profit. În una dintre aceste partide, echipa care domină fotbalul Italian, Juventus va primi vizita celor de la Chievo. Meciul se anunţă a fi unul total dezechilibrat dar trebuie să ţinem cont de faptul că orice rezultat este posibil. Meciul tur a fost unul deosebit de spectaculos în care Juventus s-a impus în minutele de prelungire. În acest joc se vor duela echipa clasată pe primul loc, Juventus şi cea de pe ultima poziţie Chievo. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găseşti zi de zi pe Beturi.ro.

Dezechilibru între Juventus vs Chievo

Juventus pare a nu avea nici o emoţie în obţinerea unui nou succes astăzi. Bianconerri sunt pe prima poziţie a clasamentului după ce au acumulat 53 de puncte având un avans de 6 puncte faţă de cei de la Napoli. Chiar dacă Barzagli, Mandzukic şi pjanic nu vor putea evolua astăzi credem că Bătrâna Doamnă se va impune fără niciun fel de emoţie. Doar problema scorul cu care va câştiga Juve se va pune în această seară. Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în acest sezon din Serie A şi astăzi este o bună ocazie să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. Ai încredere în Beturi.ro atunci când alegi ponturi pariuri sportive.

Chievo pare a nu avea nici o şansă în acest joc deoarece se anunţă a fi cel mai dificil al sezonului.  Ei au doar 8 puncte în dreptul liniei de clasament dar trebuie să ţinem cont că au plecat cu o penalizare de trei puncte astfel că în acest sezon ei au realizat 11 puncte. Chiar dacă nu are nici o victorie în acest sezon în deplasare ei au reuşit să obţină patru rezultate de egalitate.

Juventus vs Chievo este un meci ce ne promite multe goluri. Vom paria la o cotă de 2.00 că se vor marca peste 3,5 goluri chiar dacă Juventus nu este o echipă ce să marcheze foarte mult în ultima perioadă. La o cotă de 1.80 putem paria pe faptul că portughezul Cristiano Ronald ova reuşi să marcheze cel puţin un gol. Ţinând cont că Juve are cea mai bună defensivă din Italia putem paria pe fapul că nu vor primi gol. NG are o cotă de 1.40 pentru meciul de astăzi.