Serie A: Juventus vs AC Milan

Serie A ne propune un derby deosebit de interesant în această seară. Juventus vs AC Milan este un meci ce ne va ține aproape de micul ecran. Sperăm ca de pe urma acestui meci să câștigăm la pariuri. Meciul de astăzi are o favorită clară așa cum a fost în ultimele meciuri directe. Cei de la Juventus au reușit să se impună în ultimele 7 meciuri directe. În ultimele 3 jocuri directe cei de la Juventus nici nu au reușit să marcheze în poarta celor de la Juve. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și o să câștigi la pariuri sportive.

Derby în Italia: Juventus vs AC Milan

Juventus pornește din postura de mare favorită în partida de astăzi. Bianconeri sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 81 de puncte. După 30 de etape disputate avansul față de Napoli este de 18 puncte. Despre Juve putem spune că domină acest sezon. Gazdele partidei de astăzi au cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună defensivă a sezonului. Juve se pregătește de dubla din sferturile de finală din UEFA Champions League contra celor de la Ajax. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt doar pe Beturi.ro.

AC Milan trece printr-o perioadă foarte slabă. În urmă cu câteva etape rosso nerri păreau a fi în creștere de formă. În ultimele trei etape ei nu au simțit gustul victoriei. În această perioadă elevii lui Gatusso au pierdut în fața Interului și Sampdoriei iar în fața celor de la Udinese au obținut un rezultat de egalitate. Cu 52 de puncte, oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 4-a a clasamentului. Pentru a își păstra această poziție cei de la Milan au nevoie de cele 3 puncte dar o să le fie foarte greu să le obțină. Bonaventura este singurul indisponibil al partidei de astăzi.

Juventus vs AC Milan ne poate aduce un profit consistent. Gazdele partidei de astăzi au o cotă de 1.75 pentru a își trece în cont încă trei puncte. Credem că în meciul de astăzi Milanul nu va reuși să marcheze deoarece va avea în fața o defensivă foarte puternică. NG la o cotă de 1.70 este un pariu ce nu trebuie ratat. Derby-urile din Serie A sunt de obicei meciuri dure. Am ales să pariem pe numărul de cartonașe galbene. Astfel la o cotă de 1.80 vom paria pe faptul că se vor arăta peste 4,5 cartonașe galbene. Pariază alături de noi zi de zi.