Serie A: Inter vs Lazio

Serie A ne propune încă un meci deosebit de interesant. De la ora 21: 30 pe Giuseppe Meazza, Inter va primi vizita celor de la Lazio într-un meci ce se anunță foarte important. Atât Inter cât și Lazio au nevoie de cele trei puncte puse în joc. Cele 2 formații s-au mai întâlnit de 2 ori în acest sezon. În tur Inter a câștigat cu scorul de 3-0 iar în Cupa Italiei s-a calificat Lazio după ce a câștigat chiar pe acest stadion. Am ales acest meci deoarece ambele echipe joacă ofensiv și meciurile lor sunt spectaculoase. Ponturi pariuri fotbal ne propun meciuri câștigătoare se la o etapă la alta.

Fotbal spectacol între Inter vs Lazio

Inter pornește ca favorită în partida din această seară. Nerra zurri vin cu un moral foarte bun după ce în ultima etapă din Serie A au învins pe AC Milan în derby della Madoninna cu scorul de 3-2. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au acumulat 53 de puncte. Cu un succes astăzi Inter devine favorită la poziția a 3-a a clasamentului. În acest meci Vrsaljko nu va putea fi folosit. Icardi dacă va putea evolua va fi un câștig pentru gazde. Ține cont de ponturi pariuri fotbal și o să ai de câștigat.

Lazio este și ea o echipă puternică ce poate pune probleme oricărui adversar. Oaspeții partidei de astăzi ocupa poziția a 6-a a clasamentului. Au reușit să acumuleze 45 de puncte până în acest moment. In cazul unei înfrângeri șansele pentru un loc de UEFA Champions League ar scădea foarte mult. Două victorii și un rezultat de egalitate a înregistrat Lazio în ultimele 3 etape din Serie A. Ambele victorii au fost obținute la trei goluri diferență. Partida de astăzi se anunță a fi una foarte dificilă pentru Lazio.

Inter vs Lazio este unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii. Pentru un succes, gazdele de la Inter au o cotă de 2.25. Avantajul terenului propriu dar și valoarea jucătorilor va face diferența în acest meci. Anticipăm un meci cu multe goluri. Astfel vom paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.80. Ținând cont ca suntem în Serie A ne putem aștepta la un meci dur. Astfel că la o cotă de 1.70 vom paria că se vor arată peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și o să realizezi profit.