Serie A: Inter vs Juventus

Derby D’Italia ne propune un nou episod în această seară. Putem spune că acest meci nu are importanţă foarte mare pentru ambele echipe dar oricând un astfel de meci stârneşte spirite foarte aprinse. Inter vs Juventus are importanţă mare pentru Inter în timp ce pe Juventus nu o interesează foarte mult după ce a sărbătorit cel de-al 8-lea titlu consecutiv. Inter are o revanşă de luat în faţa marii rivale deoarece Juve s-a impus în 3 din ultimele 4 meciuri directe. Sperăm să asistăm la o partidă foarte spectaculoasă în care ambele echipe îşi vor dori să înscrie de multe ori. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Derby D’Italia Inter vs Juventus

Inter încă speră la poziţia secundă a clasamentului. Nerra zurri au de recuperat 6 puncte faţă de cei de la Napoli care se pare că au uitat să câştige. În acest moment Inter este pe poziţia a treia a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 61 de puncte. Forma de moment a gazdelor partidei de astăzi pare a fi în creştere. Ei au obţinut două victorii şi două rezultate de egalitate în ultimele patru meciuri. Vrsaljko este singurul absent al celor de la Inter pentru acest joc. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal şi o să câştigi.

Juventus vine din postura de campioană şi are de apărat blazonul în această seară. Bătrâna Doamnă a dominat acest sezon şi are un avans de 20 de puncte în fruntea clasamentului. Juve are cea mai bună defensivă dar şi cea mai bună ofensivă din Serie A. Caceres, Dybala şi Khedira nu vor putea evolua pentru oaspeţii partidei de astăzi deoarece sunt accidentaţi. În acest meci credem că Juve nu va mai fi la fel de motivată în condiţiile în care şi-au îndeplinit deja obiectivul, titlul de campioană. Inter vs Juventus se anunţă a fi o partidă extrem de spectaculoasă şi disputată. La acest meci vom risca şi vom paria pe o victorie a celor de la Inter. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 2.70. Saftul nostru este să nu pariaţi o sumă foarte mare. Un pariu în care avem încredere şi pe care merită să îl luaţi în calcul este cel conform căruia vor reuşi să înscrie ambele echipe. GG la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu trebuie ratat. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să realizezi profit.