Serie A: Inter vs Chievo

Serie A continuă cu meciuri foarte importante pentru configuraţia clasamentului şi pentru primele patru poziţii care asigură prezenţa în UEFA Champions League. În această seară de la ora 22:00 pe Giuseppe Meazza avem programată o partidă foarte interesantă între Inter vs Chievo. Înter are mare nevoie de victorie în timp ce Chievo este deja retrogradată şi ocupă ultima poziţie a clasamentului. La prima vedere meciul pare a fi unul total dezechilibrat dar e poate întâmpla orice. În tur diferenţa a fost la fel de mare dar acel joc s-a încheiat cu scorul de 1-1. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal pot fi găsite zi de zi doar pe site-ul Beturi.ro.

Meci dezechilibrat între Inter vs Chievo.

Inter se află pe poziţia a 4 a clasamnetului dar nu mai are voie să facă niciun pas greşit. Nerra-zurri au reuşit să acumuleze până în acest moment 63 de puncte. Ei au fost depăşiţi de cei de la Atalanta şi au un singur punct în faţa celor de la AC Milan şi AS Roma. În ultimele 5 runde gazdele partidei de astăzi nu au pierdut niciun meci dar nici nu se pot lăuda ca un bilanţ foarte bun. În aceste runde ei au obţinut o singură victorie şi patru rezultate de egalitate. Acest meci considerat mai uşor vine perfect pentru Inter. Ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul nostru.

Chievo nu mai are niciun fel de motivaţie pentru acest final de sezon. Oaspeţii partidei de astăzi sunt cea mai slabă echipă din Serie A, deoarece au reuşit să acumuleze doar 15 puncte şi astfel ei nu pot scăpa de ultima poziţie a clasamentului indiferent de rezultatele ce le vor obţine până la final. Chievo are cea mai slabă ofensivă dar şi cea mai slabă defensivă din Serie A. Totuşi trebuie să notăm că acum 2 etape au obţinut o victorie în faţa celor de la Lazio. Inter vs Chievo se anunţă a fi un meci foarte interesant. Inter nu se poate gândi într-un asemenea meci decât la cele trei puncte puse în joc. Astfel cum era de aşteptat vom paria pe o victorie a celor de la Inter. Credem că se vor impune la o diferenţă destul de mare, astfel că noi vom paria pe faptul că se vor impune la un handicap de 2,5. Acest lucru înseamnă că vor câştiga la cel puţin 3 goluri diferenţă.