Serie A: Inter vs AS Roma

Serie A ne pregăteşte o ziplinăde fotbal. Toate meciurile etapei cu numărul 33 se vor juca astăzi. Ultimul meci al zilei este şi cel mai important în opinia noastră. Inter vs AS Roma ne vor asigura o partidă foarte spectaculoasă. Pentru acest final de sezon ambele echipei au obiective clare pentru care luptă aşa că nimic nu le va opri să nu lupte decis pentru cele trei puncte puse în joc. Ultimele meciuri directe dintre cele două formaţii au fost partide extrem de interesante. În ultimele 5 dueluri directe au marcat de fiecare dată ambele formaţii. Pariază pe biletul zilei propus de noi să o să câştigi.

Meciul zilei din Serie A Inter vs AS Roma

Inter porneşte din postura de favorită în acest meci. Narrazurri au avantajul de a evolua pe teren propriu, lucru ce poate fi decisiv în jocul de astăzi. Cu 60 de puncte cei de la Inter ocupă poziţia a 3-a a  clasamentului.  În cazul unei victorii cei de la Inter îşi consolidează această poziţie ceea ce este foarte bine pentru ei. Un alt avantaj mare pentru acest joc este acela că nu vor avea nici un jucător indisponibil, astfel că vor putea alinia  cel mai bun prim 11. Biletul zilei poate fi o sursă de profit pe termen lung dacă mergi pe mâna noastră.

AS Roma s-a apropiat de AC Milan care este pe 4 dar trebuie să continue forma foarte bună arătată în ultimele etape. Roamnii au reuşit să îşi treacă în cont două victorii în ultimele două etape astfel că au un moral foarte bun pentru acest joc. Cu 54 de puncte acumulate, oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. Din tabăra romaniilor, De Rossi şi Karsdorp nu vor putea fi folosiţi azi. Aceştia reprezintă pierderi importante pentru ei.

Inter vs AS Roma este un meci în care ambele echipe îşi vor dori să obţină cele trei puncte. Noi vom merge pe o victorie a celor de la Inter care au de partea lor terenul propriu dar şi valoare. Astfel cota gazdelor de 1.74 ni se pare una ce are şanse mari de a fi câştigătoare. Ne aşteptăm la un meci dominat de Inter, astfel că noi credem că Roma nu va reuşi să înscrie. NG la o cotă de 1.90 este o cotă pe care se poate risca. Pariază alături de noi.