Serie A: Genoa vs Inter

Etapa cu numărul 30 din Serie A continuă cu meciuri foarte interesante. Cel mai așteptat joc al acestei runde este duelul dintre Genoa vs Inter. Diferența de puncte dintre cele două echipe este una destul de mare dar asta nu înseamnă că vom avea o favorită clară la cele trei puncte puse în joc. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de Inter cu scorul de 5-0. În ultimele 11 meciuri directe dintre cele două formații am asistat la un lucru foarte interesant. Toate aceste 11 meciuri au fost câștigate de echipa gazdă de la acel moment. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt oe Beturi.ro.

Lupta pentru puncte în Genoa vs Inter

Genoa este o echipă fără griji în acest final de sezon. Gazdele partidei de astăzi la care Ionuț Radu este anunțat titular ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Până în acest moment au reușit să acumuleze 33 de puncte. Referitor la forma de moment nu putem spune că traversează o formă foarte bună. În ultimele 5 etape au reușit să își treacă în cont o singură victorie. Mai mult în 4 din ultimele 5 meciuri din Serie A nu au marcat. Criscito și Hiljemark nu vor putea fi folosiți pentru jocul de astăzi. Pariază și câștigă alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Inter pornește ca favorită în acest meci în opinia noastră chiar dacă este o echipă înconstantă. În ultima etapă din Serie A au pierdut cu scorul de 0-1 în fața celor de pa Lazio. Astfel și-au complicat situația pentru poziția a treia a clasamentului. În acest moment ei sunt pe locul 4 dar la egalitate de puncte cu AC Milan, după ce au acumulat 53 de puncte. Icardi este în continuare indisponibil și nu se va putea conta pe el. Credem că în acest meci cei de la Inter vor fi mult mai motivați pentru a obține cele trei puncte.

Genoa vs Inter este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. De această dată vom paria pe victoria celor de la Inter. Nerrazurri au o cotă de 2.04 pentru a își trece în cont cele trei puncte puse în joc. Ne așteptăm la un joc spectaculos. Cota de 1.80 pentru peste 2,5 goluri ni se pare a fi una foarte avantajoasă. Un alt pariu ce ne-a atras atenția este cel conform căruia vor fi peste 27,5 faulturi în meci. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.