Serie A: Genoa vs AC Milan

Ionuţ Radu, portarul echipei naţionale de tineret a României, se va duela cu una dintre cele mai galonate echipe din Serie A. Genoa vs AC Milan este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Ne aşteptăm la un joc echilibrat dar şi spectaculos în acelaşi timp deoarece ambele formaţii practică un fotbal bazat pe atac. Meicul tur disputat pe San Siro a fost câştigat de AC Molan după un gol al lui Romagnoli în minutele de prelungire. Astăzi este un bun prilej de revanşă pentru cei de la Genoa. Biletul zilei este diponibil în fiecare zi pe site-ul Beturi.ro.

Meicul zilei Genoa vs AC Milan

Genoa începe anul de pe poziţia a 14-a a clasamentului. Gazdele partidei de astăzi nu au încheiat foaret bine anul trecut. Ei au reuşit să acumuleze o singură victorie în ultimele 13 etape. Putem spune că au încheiat dezastruos anul 2018. Astăzi au şansa lor pentru a obţine un rezultat pozitiv şi trebuie să profite de ea. În 10 partidei disputate pe teren propriu cei de la Genoa au suferit doar două înfrângeri ceea ce este foarte bine pentru o echipă de talia ei. Cel mai important om al gazdelor Pitek nu va putea fi folosit în jocul din această seară deoarece este suspendat. Pariază şi câştigă cu biletul zilei oferit de echipa noatră.

AC Milan porneşte din postura de favorită şi trebuie să obţină cele trei puncte pentru a se lupta în continuare la poziţiile de UEFA Champions League. Cu 31 de puncte rossoneri sunt pe poziţia a 7-a a clasamentului dar cu o victorie astăzi vor ajunge pe poziţia a patra. AC Milan trebuie să se descurce fără Caldara, Romagnoli, Biglia, Bonaventura şi fără Gonzalo Higuain care a fost transferat la Chelsea. În ultimele trei deplasări cei de la AC Milan au înregistrat trei rezultate de egalitate şi chiar dacă pornesc ca favoriţi astăzi îi va aştepta un meci foarte dificil.

Genoa vs AC Milan se anunţă a fi un meci deschis oricărui rezultat. Ne aşteptăm la un joc echilibrat în care ambele echipe să aibă şanse la victorie. PSF X ne va aduce o cotă de 1.70 pentru meciul de astăzi care în opinia noastră nu ar trebui ratată. Vom putea paria şi pe numărul de cartonaşe galbene deoarece ne aşteptăm la un meci destul de dur. Cota de 1.80 la peste 4,5 cartonaşe galbene ni se pare a fi una foarte avantajoasă.