Serie A: Fiorentina vs Genoa

Suspansul în Serie A, privind evitarea retrogradării se amână până la final. În acest sfârşit de săptămână avem programat un meci decisive privind evitarea retrogradării pe stadionul Artemio Franchi. Fiorentina vs Genoa va avea fluierul de start de la ora 21:30. Acest joc este unul decisiv pentru cei de la Genoa privind prezenţa şi pentru sezonul viitor în Serie A. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 0-0. În ultima perioadă ambele echipe par a fi uitat să câştige astfel că meciul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Acest meci se dispută în paralel cu partida dintre Empoli vs Inter care poate avea o influenţă foarte mare. Biletul zilei ne va aduce ponturi câştigătoare.

Lupta pentru evitarea retrogradării Fiorentina vs Genoa

Fiorentina este fără motivaţie în acest final de sezon. Echipa viola este în acest moment pe poziţia a 15-a a clasamentului. Ei au reuşit să acumuleze 40 de puncte. Chiar şi aşa teoretic mai pot ajunge pe un loc retrogradabil dar va fi foarte greu. Cu un rezultat de egalitate cei de la Fiorentina vor putea fi siguri de salvare. Gazdele partidei de astăzi se află într-o formă foarte slabă. Ei au înregistrat 5 înfrângeri în ultimele 5 etape disputate. Mergi pe mâna noastră atunci când pariezi biletul zilei.

Genoa îşi va juca ultima şansă în această seară, pentru a se mai salva de la retrogradare. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a 18-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 37 de puncte. Echipa la care evoluează internaţionalul român Ionuţ Radu se pare că a uitat să mai câştige în ultima vreme. Ei au ajuns la 9 runde în care nu au reuşit să îşi treacă în cont nici un succes. Pentru cei de la Genoa singura şansă de a se mai salva este victoria. Cu siguranţă ei vor adopta un joc ofensiv în care vor încerca să dea totul. Fiorentina vs Genoa se anunţă a fi o partidă de totul sau nimic. Vom risca şi vom paria pe victoria celor de la Genoa. Credem că ei sunt echipa mult mai motivată. Cota pentru un succes al oaspeţilor de astăzi este de 4.00. Sfatul nostru este să nu pariaţi o sumă mare. Un alt pariu pe care vă sfătuim să îl luaţi în calcul este cel conform căruia nu vor reuşi să marcheze ambele formaţii. NG la o cotă de 1.60 este un pariu de luat în calcul pentru biletul zilei.