Serie A: Empoli vs Genoa

Runda cu numărul 21 din Serie A se apropie de final. Mai este de disputat un singur joc dar acesta este unul foarte important pentru români. Porturul naţionalei României de tineret Ionuţ Radu va avea un meci deosebit de important contra celor de la Empoli, în deplasare. Ambele echipe se află în partea inferioară a clasamentului astfel că ne aşteptăm la un meci foarte interesant. Partida tur dintre cele două adversare de astăzi s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Genoa la capătul unui joc foarte intersant. Pariază zi de zi alături de noi şi o să câştigi cu biletul zilei.

Echilibru între Empoli vs Genoa

Empoli are nevoie de puncte deoarece se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 17-a a clasamentului cu doar 17 puncte acumulate. Ei au un avantaj de 3 puncte faţă de Bologna care se află pe prima poziţie retrogradabilă. Egalul din ultima etapă contra celor de la Cagliari scor 2-2 a pus capăt unei serii de 4 înfrângeri consecutive în Serie A. Polvani este singurul jucător indisponibil al gazdelor partidei de astăzi. Pe teren propriu cei de la Empoli se descurcă destul de bine deoarece au acumulat 13 puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Genoa se poate mulţumi şi cu un rezultat de egalitate ţinând cont că va fi realizat pe terenul unui contracandidate. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă în acest moment poziţia a 15-a după ce au acumulat 20 de puncte. Ei vin după o înfrângere contra celor de la AC Milan cu scorul de 2-0, chiar dacă au făcut un joc destul de bun. Va fi foarte inetersant să vedem dacă o să simtă lipsa lui Piatek, cel mai bun marcator al echipei, transferat la AC Milan. În deplasare cei de la Genoa vin după cinci înfrângeri în ultimele cinci partide.

Empoli vs Genoa este unul meci foarte interesant. O victorie pentru oricare dintre cele două echipe poate însemna o gură de oxigen. Noi vom paria pe un X2 deoarece sperăm ca Ionuţ Radu să facă un meci foarte bun şi să îşi ajute echipa. Un at pronostic de luat în calcul este cel conform căruia doar una dintre cele două formaţii va reuşi să marcheze. NG ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să realizeti profit.