Serie A: Chievo vs AC Milan

AC Milan încearcă să îşi treacă în cont încă trei puncte în urma unei noi victorii în această seară. De această dată se vor deplasa pe terenul ultimei clasate, Chievo pentru o partidă ce contează pentru etapa cu numărul 27. Milan porneşte ca favorită în acest joc deoarece se află într-o formă foarte bună. Rezultatul meciului tur a fost de 3-1 în favoarea celor de la AC Milan. Ţinând cont de diferenţa dintre cele două formaţii ne aşteptăm ca oaspeţii să obţină o victorie clară şi noi să profităm de cotele oferite de casele de pariuri. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune ponturi pariuri fotbal pentru a reuşi să câştigi la pariuri.

Meci dezechilibrat Chievo vs AC Milan

Chievo are şanse din ce în ce mai mici de la salvarea de la retrogradare. Gazdele partidei de astăzi au acumulat 10 puncte în clasament dar trebuie să ţinem cont de faptul că au pornit cu o  penalizare de 3 puncte. În acest an, gazdele partidei de astăzi nu au obţinut nici un succes. În ultimele 7 etape disputate au obţinut doar 2 puncte ceea ce este foarte puţin pentru o echipă ce emite pretenţii. În această seară nu se vor putea pe 4 jucători. Cu ponturi pariuri fotbal o să reuşeşti să câştigi zi de zi.

AC Milan porneşte ca mare favorită în partida de astăzi. Diavolii ocupă poziţia a 3-a a clasamnetului după ce au reuşit să acumuleze 48 de puncte. Forma lor de moment este una foarte bună. În ultimele patru etape au reuşit să obţină patru victorii. Mai mult în aceste meciuri au primit un singur gol ceea ce ne arată că din punct de vedere defensiv stau foarte bine. Gatusso nu se va putea baza pe Zapata, Bonaventura şi Rodriguez. Chiar şi aşa oaspeţii partidei de astăzi nu au cum să nu se impună în meciul de astăzi.

Chievo vs AC Milan este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei zile. Ne aşteptăm la o victorie clară a milanezilor care au o cotă de 1.70 pentru a îşi trece în cont cele trei puncte. La o cotă de 1.80 vom paria pe faptul că cei de la Chievo nu vor reuşi să marcheze. NG ne va aduce o cotă de 1.70 care în opinia noastră are şanse foarte mari de a fi una câştigătoare. Pariază alături de echipa noastră şi o să reuşeşti să câştigi la pariuri.