Serie A: Cagliari vs Inter

Runda cu numărul 26 din Serie A începe cu un meci foarte important. Cei de la Cagliari vor primi vizita echipei Inter, într-un meci ce se anunţă extrem de interesant. Chiar dacă între cele două formaţii diferenţa este un destul de mare, în această seară ne aşteptăm la un joc foarte disputat. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru cei de la Inter. Cagliari este într-o scădere de formă în ultima perioadă în timp cei Internazionale pare a îşi reveni după o perioadă mai slabă chiar dacă în ultima etapă au remizat cu Fiorentina scor 3-3. Cele mai bune strategii pariuri sunt pe Betuir.ro.

Derby Cagliari vs Inter

Cagliari pare a nu avea şanse la cele trei puncte puse în joc. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia 14-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 24 de puncte. Forma lor de moment este una foarte slabă. 4 înfrângeri şi o victorie este bilanţul celor de la cagliari în ultimele cinci etape disputate. Ţinând cont că vor întâlni una dintre cele mai valoroase echipe o să le fie foarte greu să spere la un rezultat pozitiv.  Klavan, Deiola şi Castro nu vor putea fi folosiţi în jocul de astăzi de către cei de la Cagliari. Adoptă cele mai bune stategii pariuri şi o să câştigi.

Inter trebuie să câştige astăzi pentru a  nu avea poziţia a treia a clasamentului ameninţată. Nerrazurrii sunt pe poziţia a treia în acest moment dar au un avans de doar trei puncte faţă de AC Milan. În ultimele trei etape, oaspeţii partide de astăzi au înregistrat trei rezultate pozitive. Au învins pe Parma şi Sampdoria dar au remizat contra celor de la Fiorentina printr-un gol primit în prelungirile partidei. Cagliari vs Inter este un meci ce nu trebuie ratat. Vom paria pe victoria celor de la Inter deoarece considerăm că nu îşi mai permit nici un pas greşit. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.79. Ţinând cont că în ultimele meciuri ale celor două formaţii s-au marcat multe goluri, anticipăm un meci în care vor înscrie ambele formaţii. GG-ul vine cu o cotă de 1.70. Preconozăm un meci destul de echilibrat, iar când se întâmplă acest lucru deobicei apar şi intrările mai dure. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.70 este una ce pare că nu trebuie ratată. Pariază alături de noi şi câştigă la pariuri.