Serie A: Atalanta vs AC Milan

Două formaţii aflate într-o formă foarte bună se vor înfrunta astăzi în cadrul etapei cu numărul 24. La Bergamo, Atalanta vs primi vizita celor de la AC Milan. Acest meci se anunţă unul foarte spectaculos şi pe care ambele echipe îl vor aborda la victorie. Vecine de clasament, despărţite de un singur punct, Atalanta şi AC Milan ne promit un meci ep care să îl ţinem minte. Meciul tur s-a încheiat cu corul de 2-2 după o partidă cu foarte multe ocazii de gol. Pariază pe cele mai bune pronosticuri fotbal şi o să câştigi alături de echipa noastră.

Goluri multe în Atalanta vs AC Milan

Atalanta poate profita de faptul că va evolua în faţa propriilor suporteri şi să continue forma foarte bună pe care au arătat-o în ultima perioadă. Cu 38 de puncte cei de la Atalanta ocupă poziţia a 5-a aclasamnetului dar sunt la un singur punct în spatele adversarilor de astăzi. Cu un succes vor trece pe o poziţie de UEFA Champions League. 2 rezultate de egalitate şi 6 victorii este bilanţul celor de la Atlanta în ultimele 8 meciuri disputate în toate competiţiile. Trebuie să notăm faptul că în meciurile gazdelor se înscriu de obicei multe goluri. Ei au a doua ofensivă din Italia fiind la doar două goluri în spatele celor de la Juventus. Pronosticuri fotbal poate fi o sursă de câştig.

AC Milan ţinteşte cele trei puncte chiar dacă îi aşteaptă un meci foarte dificil. Milan ocupă poziţia a patra a clasamnetului dar în ultimele cinci etape nu a pierdut nici un meci ceea ce ne arată că sunt într-o formă bună. În ultima etapă diavolii lui Gatusso au învins cu scorul de 3-0 pe cei de la Cagliari. Piatek pare a fi noua senzaţie a celor de la AC Milan, care s-a integrat foarte bine în echipă.

Atalanta vs AC Milan promite spectacol. Vom risca şi vom paria pe faptul că cei de la Atalanta vor învinge. Victoria gazdelor ne va aduce o cotă de 2.02. Cota la peste 2,5 goluri de 1.70 este un ape care nu trebuie să o ratăm. Se întâlnesc două echipe cu ofensive foarte puternice astfel că acest pariu are mari şanse de a fi unul câştigător. La acest joc vom paria şi p enumărul de cornere. Cei de la Atalanta sunt  echipă ce joacă foarte mult pe benzi astfel reuşind să obţină multe cornere. Peste 10,5 cornere la o cotă de 1.80 ne va aduce profit. Pariază pe cele mai bune pronosticuri fotbal.