Serie A: AS Roma vs AC Milan

Sfârşitul de săptămâne ne aduce o serie de mecirui foarte interesante şi din Serie A. După ce aseară am asistat la o surpriză în întâlnirea dintre Juventus şi Parma, în această seară va avea loc un derby foarte important. AS Roma va primi vizita celor de la AC Milan într-un meci cu o importanţă foarte mare pentru primele patru poziţii. În meciul tur s-au impus cei de la AC Milan dar acest meci este deschis oricărui rezultat deoarece se vor întâlni două echipe foarte puternice. Pariază şi câştigă în fiecare zi la pariuri sportive alături de echipa noastră.

Derby în Serie A AS Roma vs AC Milan

AS Roma nu face un sezon foarte bun. Romanii ocupă poziţia a cincea a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 34 de puncte. Ei au nevoie de un succes astăzi pentru a nu pierde contactul cu primele patru poziţii. Gazdele partidei de astăzi au moralul afectat deoarece vin după două dezamăgiri. În ultima etapă din Serie A au fost egalaţi de cei de la Atalanta după ce gialorossi au avut 3-0 pe tabelă. La mijlocul acestei săptămâni romanii au pierdut cu scorul de 7-1 în faşa celor de la Fiorentina şi astfel au fost eliminaţi din Cupa Italiei. Câştigă în fiecare zi alături de noi mizând pe pronosticurile noastre la pariuri sportive.

AC Milan porneşte cu prima şansă în această partidă. Diavolii milanezi au un lot mia bun dar şi avantajul unui moral mult mai bun. În ultima săptămână ei au jucat de două ori contra celor de la Napoli şi nu au pierdut nici o dată. În Serie A au remizat cu scorul de 0-0 pentru ca apoi să îi elimine din Cupa Italiei după o victorie cu scorul de 2-0. În Serie A, oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a patra cu 35 de puncte acumulate.

AS Roma vs AC Milan este un meci extreme de interesant dar şi de important pentru ambele echipe. La o cotă de 1.40 putem miza pe faptul că meciul se va termina X2. În opinia noastră cei de la AC Milan nu vor pierde acest meci. Un alt pariu ce ne va aduce o cotă de 2.30 şi care are şansă mari de a fi unul câştigător este acela conform căruia Piatek va reuşi să marcheze cel puţin un gol. Polonezul s-a integrat foarte bine în echipa oaspeţilor după transferul de la Genoa.