Serie A: AC Milan vs Napoli

Derby-ul zilei în fotbalul european vine din Italia. În cadrul rundei cu numărul 21 pe San Siro, AC Milan va primi vizita celor de la Napoli. Ambele echipe traversează o formă destul de bună şi astfel că nu poate ieşi decât un meci foarte spectaculos. Meciul tur dintre cele doupă echipe a fost unul foarte spectaculos şi aşa ne aşteptăm să fie ş jocul de astăzi. Atunci, AC Milana  condus cu scorul de 2-0 dar până la urmă a fost invinsă cu scorul de 3-2. În acest meci se întâlnesc două formaţii cu ofensive foarte puternice şi din nou aşteptăm un recital de goluri. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găseşti pe Beturi.ro.

Derby-ul zilei AC Milan vs Napoli

AC Milan pare a fi într-o creştere de formă de la meci la meci. Chiar dacă au părăsit competiţiile europene ei speră să prindă în acest sezon un loc în primele 4, poziţii ce asigură participarea în UEFA Champions League. Gazdele partidei de astăzi vin după un succes în primul meci al anului în Serie A, ei învingând atunci pe Genoa cu scorul de 2-0. Genarro Gatusso va avea pentru acest meci o serie de jucători indisponibili. Biglia şi Caldara nu vor putea evolua astăzi. Se aşteaptă ca să debuteze Piatek astăzi, care este adus să îl înlocuiască pe Higuain. Pariază cu cele mai bune ponturi pariuri sportive.

Napoli este una din forţele din Serie A şi poate învinge pe oricine. Napoletanii ocupă poziţia a doua a clasamentului după ce au acumulat 47 de puncte. Ei au un moral bun deoarece vin după o victorie contra celor de la Lazio cu scorul de 2-0. Marek Hamsik este singurul indisponibil al oaspeţilor. Şase victorii în 9 partide au acumulat cei de la Napoli în acest sezon ceea ce ne arată că sunt o echipă puternică şi departe de proprii suporteri.

AC Milan vs Napoli este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Acest meci este unul foarte important pentru a afla la ce nivel sunt cei de la AC Milan în faţa unui adversar foarte puternic. Vom paria pe faptul că ambele echipe vor reuşi să marcheze la o cotă de 1.80. La finalul celor 90 de minute noi vom paria pe victoria celor de la Napoli care în opinia nostră pornesc cu prima şansă. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 2.25. Pariază zi de zi alături de noi.