Serie A: AC Milan vs Napoli

Confruntare şoc în sferturile de finală ale Cupei Italiei. După ce s-au întâlnit în week-end în Serie A, AC Milan vs Napoli ne propun un nou meci spectaculos. Meciul din Serie A din urmă cu câteva zile s-a încheiat nedecis cu scorul de 0+0. Astăzi sperăm să vedem şi goluri din partea celor două formaţii. Milan nu a mai câştigat contra celor de la Napoli de aproximativ 5 ani, astfel că va fi o motivaţie în plus. Ţinând cont că titlul este aproape câştigat de cei de la Juve, echipelor le rămâne să lupte pentru Cupa Italiei care poate însemna salvarea sezonului. Pariază şi câştigă în fiecare zi alături de noi cu biletul zilei.

Meci de calificare AC Milan vs Napoli

AC Milan poate profita de avantajul terenului propriu dar o aşteaptă un meci foarte dificil. Gazdele partidei de astăzi, pentru a ajunge în această fază a competiţiei au trecut de Sampdoria. În Serie A rossoneri ocupă poziţia a patra a clasamentului. Elevii lui Genaro Gatusso au ajuns la patru etape în care nu au pierdut ceea ce este foarte bine pentru ei. Caldara Bonaventura şi Biglia nu vor putea fi folosiţi în meciul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră zi de zi.

Napoli este echipa mai puternică dar trebuie să ţinem cont că pe San Siro se câştigă foarte greu. Ţinând cont că la titlu nu mai au nici o şansă şi din UEFA Champions League au fost eliminaţi, Cupa Italiei reprezintă o compeziţie prioritară în acest moment pentru napoletani. Oaspeţii partidei de astăzi au trecut de Sassuolo pentru a ajunge în aceatsă fază a competiţiei cu scorul de 2-0. Doar Vlad Chiricheş va lipsi din tabăra celor de la Napoli pentru acest meci.

AC Milan vs Napoli este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Vom paria pe calificarea celor de la Napoli care în opinia noastră sunt echipa mult mai puternică. Chiar dacă ultimul meci s-a încheiat cu scorul de 0-0, pentru partida din această seraă vom miza pe faptul că vor reuşi ambele formaţii să marcheze. Acest pariu, GG ne va aduce o cotă de 1.80. Acesta este un derba al fotbalului Italian ce nu trebuie ratat. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să câştigi.