Serie A: AC Milan vs Lazio

Lupta pentru ultimul loc de UEFA Champions League, din Serie A este mai interesantă ca niciodată. Sunt 5 formaţii care se luptă pentru un singur loc şi orice punct poate fi decisiv în această luptă. Astăzi pe San Siro vom avea un derby de tradiţie al fotbalului italian. AC Milan vs Lazio îşi propun victoria în acest meci dosebit de interesant. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 21:30. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit de două ori până acum în acest sezon şi ambele partide s-au terminat la egalitate. Joacă şi câştigă alături de noi la pariuri sportive online.

Derby-ul etapei AC Milan vs Lazio

AC Milan este în acest moment pe poziţia a 4-a a clasamnetului. Ei au reuşit să acumuleze 52 de puncte. În urmă cu câteva etape nu credeam că rosso-nerrii vor avea probleme în ocuparea uneia dintre primele 4 poziţii. În ultimele 4 etape nu au mai reuşit nici o victorie suferind 3 înfrângeri şi un meci l-au încheiat la egalitate. Gatusso nu se va putea baza pentru meciul din această seară pe Paqueta, Conti, Donnarumma şi Bonaventura. Aceste absenţe pot fi importante în condiţiile în care Milan nu îşi permite nici un pas greşit până la finalul sezonului. Cele mai bune pariuri sportive online sunt pe Beturi.ro.

Lazio vine după două jocuri destul de modeste. În ultimele 2 runde au obţinut un singur punct în faţa celor de la Spal şi Sassuolo. Cu 49 de puncte oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 7-a a clasamentului. Romanii trebuie să se gândească doar la cele trei puncte. Din tabăra oaspeţilor vor lipsi Ştefan Radu, şi Badelj. Sunt două absenţe destul de importante pentru cei de la Lazio. Pe San Siro, Lazio nu s-a mai impus de peste 4 ani, iar acest lucru ne arată că îi va aştepta un meci dificil pe oaspeţi.

AC Milan vs Lazio ne promit o partidă spectaculoasă. Ambele formaţii se gândesc cum să obţină cele trei puncte puse în joc. Va fi foarte greu să anticipăm rezultatul final astfel că vom merge pe 1X. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.60. Un alt pariu de pe urma căruia putem să câştigăm este cel conform căruia se vor arăta peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.70. Ţine cont de sfaturile noastre şi o să câştigi zi de zi la pariuri.