Serie A: AC Milan vs Inter

Derby della Madonnina ne va aduce un nou episod în această seară. Este unul dintre cele mai importante dueluri din ultimii ani deoarece echipele sunt despărţite de doar un singur punct. Putem spune că acest meci ete ca o adevărată finală pentru locul al treilea. Oricine ar învinge ar lua o opţiune foarte importantă pentru ultima treaptă a podiumului. Ultimele trei meciuri au fost foarte echilibrate. În aceste trei partide s-au marcat sunt 1,5 goluri ceea ce ne arată că ambele echipe s-au bazat în primul rând pe defensivă. Pariază şi câştigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Derby della Madonnina AC Milan vs Inter

AC Milan porneşte ca favorită astăzi. Rosso-nerri nu s-au mai impus de peste 3 ani în faţa marii rivale, în timpul regulamentar. În acest moment, AC Milan ocupă poziţia a treia a clasamentului după ce au reuşit să acumulete 51 de puncte. Ei au un singur punct în faţa adversarei de astăzi. Echipa pregătită de Gatusso, traversează o formă foarte bună. Ei au ajuns la 5 victorii în ultimele 5 jocuri din Seire A. Pentru acest meci Gatusso poate alinia cel mai bun prim 11. Gazdele partidei de astăzi îşi pun mari speranţe în Piatek, care traversează o formă foarte bună.  Mergi pe mâna noastră şi câştigă cu cele mai bune pontru pariuri fotbal.

Inter pare a nu se regăsi şi traversează o formă foarte slabă. După scandalul cu Mauro Icardi, Inter pare să nu îşi revină şi cel puţin pentru moment nu îi goseşte înlocuitor. Lautaro Martinez se pare că nu se ridică la nivelul lui Icardi. Nerra-zurri vin după eliminarea din UEFA Europa League în faţa celor de la Eintracht. La lista indisponibililor se adaugă şi Vrsaljko. Chiar dacă în ultima etapă din Serie A au câştigat în faţa celor de la Spal, jocul oaspeţilor de astăzi nu arată deloc bine.

AC Milan vs Inter este unul dintre cele mai interesante meciuri ale sfârşitului de săptămână. În acest meci vom paria pe victoria celor de la AC Milan. Trei puncte pentru nerrayurii ne aduc o cotă de 2.38. În opinia noastră sunt şanse foarte mari ca AC Milan să se impună. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia nu se vor marca foarte multe goluri. Sub 2,5 goluri la o cotă de 1.70 este de luat în calcul. Pariază alături de noi zi de zi.