Serie A: AC Milan vs Empoli

Runda cu numărul 25 din Serie A va fi deschisă de un meci de gală. De la ora 21:30 pe San Siro, AC Milan va primi vizita celor de la Empoli într-un meci ce se anunță foarte interesant. Cele două echipe sunt n situații diferite dar ambele vizează un rezultat pozitiv în meciul de astăzi. AC Milan se luptă pentru un loc în UEFA Champions League în timp ce Empoli speră să se salveze de la retrogradare. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 1-1, astfel că și astăzi orice rezultat poate fi luat în calcul.Cei mai buni pariori ne aduc zi de zi pronosticuri câștigătoare.

Spectacol în AC Milan vs Empoli

AC Milan pornește din postura de mare favorită. Rosso-nerri trec printr-o formă foarte bună. În ultimele 7 etape disputate nu au suferit nici o înfrângere, astfel că și astăzi pot obține un succes clar. Cu 42 de puncte, gazdele partidei de astăzi au ajuns pe poziția a 4-a clasamentului. În ultimele două etape cei de la Milan au marcat câte 3 goluri în partideel contra celor de la Cagliari și Atalanta. Bonaventura, Suso și Zapata nu vor putea evolua în această seară pentru cei de la AC Milan. Mergi pe mâna celor mai buni pariori.

Empoli pare a porni cu a doua șansă și îi va aștepta un meci foarte dificil. Cei de la Empoli ocupă doar poziția a 17-a a clasamentului fiind pe ultima poziție ce nu va retrograda. Ei au acumulat 18 puncte și au doar 3 puncte peste primul loc retrogradabil. Cei de la Empoli in după un meci foarte bun contra celor de la Sassuolo pe care i-au învins cu scorul de 3-0. Într-un clasament al meciurilor disputate n deplasare cei de la Empoli ocupă ultima poziție, ei nu au reușit nici o victorie departe de proprii suporteri.

AC Milan vs Empoli se prezintă a fi un meci deosebir de interesant. Pariem pe o victorie a celor de la AC Milan la cel puțin două goluri diferență. Acest pariu ne a aduce o cotă de 1.80 de pe urma căreia sărealizăm un profit consistent. Un alt pariu de pe urma căruia putem să câștigăm este cel legat de numărul de cornere. Peste 9,5 cornere ne aduce o cotă de 1.80. Ne așteptăm ca Milan săatace foarte mult, astfel că vor rezulta și multe lovituri de la colțul terenului. Pariază și câștigă alături de noi zi de zi.