Seria A: AC Milan vs Genoa

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AC Milan - Genoa
1
1.44
X
4.50
2
7.00

Chiar dacă este mijloc de săptămână și meciurile sunt destul de puține, astăzi ne vom delecta cu un meci din Serie A. AC Milan vs Genoa este unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei. Partida aceasta este o restanță din prima etapă și a fost amânată din cauza accidentului de la Genoa. Cele două formații ne-au oferit partide foarte echilibrate în ultima perioadă. În ultimele trei meciuri directe s-a marcat cel mult un gol. Acest lucru ne arată că cele două formații au defensive foarte echilibrate. Totuși ținând cont de ultimele meciuri ale celor două formații din acest sezon ne așteptăm la un meci destul de spectaculos. Cele mai bune cote le găsești la casele de pariuri partenere cu Beturi.ro.

Meciul zilei între AC Milan vs Genoa

AC Milan pornește din postura de favorită în jocul de astăzi.Rossonerri vin după un joc foarte bun din punct de vedere ofensiv făcut în ultima etapă contra celor de la Sampdoria. Atunci, gazdele partidei de astăzi au învins cu scorul de 3-2 pe Doria. Acel meci a pus capăt unei serii de două înfrângeri consecutive în toate competițiile.  AC Milan este pe poziția a șaptea dar în cazul unui succes astăzi va ajunge chiar pe locul patru.  Pe teren propriu, Milan nu a suferit nici o înfrângere și în patru meciuri a acumulat zece puncte. Cu noi beneficiezi de cele mai bune cote.

Genoa pernește cu șansa a doua în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi sunt genul de echipă care pot pune probleme oricărui adversar. Ei în acest moment sunt la mijlocul clasamentului și ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Ei vin după o înfrângere și două rezultate de egalitate ceea ce ne arată că nu sunt în cea mai bună formă a lor. Marchetti este singurul absent al celor de la Genoa pentru meciul din această seară, astfel că ei vor putea alinia cel ami bun prin 11.

Meciul dintre AC Milan vs Genoa este unul foarte inetresant. La o cotă de 1.44 vom miza pe o victorie a celor de la Milan. Ei sunt echipa superioară din toate punctele de vedere. Pentru acest meci anticipă că se vor marca destul de multe goluri. Astfel la o cotă de 1.85 vom miza că se vor marca peste 2,5 goluri. Cele mai bune pronosticuri le găsești doar pe site-ul nostru în fiecare zi.