Biletul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo București

Recomandarea noastră: 2

Sepsi Sfântu Gheorghe - Dinamo București
1
3.25
X
3.15
2
2.28

Play-out-ul Ligii 1 ne aduce un nou meci spectaculos. Sepsi pe noul lor stadion va primi vizita celor de la Dinamo. Acest meci este unul foarte interesant deoarece se vor întâlni două dintre cele mai în formă echipe din play-out. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori in acest sezon dar de fiecare dată victoria a revenit celor de la Dinamo care au un golaveraj de 4-0. Sperăm să asistăm la un meci deschis deoarece ambele formații practică un fotbal deschis. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma acestei partide.

Sepsi Sfântu Gheorghe poate profita de faptul că va evolua în fața propriilor suporteri și să obțină un rezultat bun. Foarte mulți o vedeau pe echipa gazdă ca și retrogradată la finalul sezonului dar teansferurile făcute în acest an îi face să fie siguri aproape că și la anul vor evolua tot în Liga 1. Sepsi este clasată pe poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 20 de puncte. În ultimele cinci etape disputate au arătat o formă foarte bună. Ei sunt singura echipă din play-out care în ultimele cinci etape din Liga 1 nu a suferit nici o înfrângere. Această serie poate continua și după partida de astăzi dar este greu de crezut că vor putea obține un rezultat important în fața celor de la Dinamo. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă flde 2.28.

Dinamo București pornește ca favorită în partida din această seară. Elevii tânărului tehnician Florin Bratu ocupă prima poziție a clasamentului din play-out. Câinii au acumulat până acum 35 de puncte având un avans destul de mare față de cei de la FC Botoșani. Chiar dacă oaspeții partidei de astăzi nu au început foarte bine Play-out-ul ei au reușit să obțină patru victorii în ultimele patru etape. Cota pe care o au cei de la Dinamo la victorie ne-a atras ochii și ne face să mergem pe o victorie a lor. Biletul zilei poate fi o sursã de venit dacã alegi sã mizezi pe pronostucurile noastre. Pariază în fiecare zi biletul zilei de pe site-ul nostru si pe termen lung o sã realizezi profit.