Sportingbet Sport

200 RON gratis

Sportingbet Sport

  • Pariuri la peste 30 de sporturi Bonus de bun venit de 100%

Pros

  • Bonusuri avantajoase Aplicație pentru mobil Opțiunea CashBack

Cons

  • Nu am găsit niciun aspect negativ major pentru Sportingbet. Dă-ne de știre dacă ai tu unul!

Sportingbet Sport info

Name Sportingbet Sport
An înființare 1997
Locatie Romania
Licenta ONJN L1160656W000327

Sportingbet Pariuri Sportive a fost înființată în 1997 în Marea Britanie și este una dintre cele mai bine cotate case de pariuri online și de ponturi pariuri din România. Fiind prezent în 26 de țări, site-ul de ponturi pariuri, pariuri online și jocuri de noroc se bucură de o istorie plină de succes și de titlul de „una dintre cele mai importante platforme de ponturi pariuri la nivel internațional”.

Cât despre România, Sportingbet pariuri sportive oferă clienților săi oportunitatea de a paria online în condiții 100% legale, bucurându-se de licență ONJN.

Iată mai jos cu ce avantaje vin cei de la Sportingbet Pariuri Sportive pentru a își păstra clienții mulțumiți.

Bonusuri la ponturi pariuri Sportingbet Pariuri Sportive

Sportingbet pariuri sportive le oferă clienților amatori de pariuri sportive li ponturi pariuri un bonus de bun venit în scopul fidelizării acestora, în valoare de 100% până la 200 RON, în funcție de depunere. În plus, platforma vă oferă posibilitatea de a câștiga premii speciale în cazul unui câștig în lanț la mai multe meciuri, alături de multe alte beneficii foarte atractive.

Aveți, de asemenea, posibilitatea de a utiliza opțiunea CashBack.

Tranzacții și plăți

Platforma de ponturi pariuri și pariuri sportive Sportingbet pariuri sportive vă pune la dispoziție o serie largă de modalități de plată din care puteți alege, precum card, Paypal, Skrill, Neteller, transfer bancar etc. Totuși, este important să țineți cont de faptul că Skrill, Paysafecard și Neteller nu sunt compatibile cu bonusul oferit de bun venit, așa că sunteți nevoit să folosiți o altă metodă dacă doriți să beneficiați de bonusul de 100% de la înregistrare.

Aplicația pentru mobil 

Agenția de ponturi pariuri și pariuri sportive Sportingbet pariuri sportive este una dintre casele de pariuri care și-a optimizat platforma și pentru dispozitivele mobile precum tableta sau smartphone, astfel încât clienții pasionați de pariurile sportive pot paria în orice moment al zilei, de oriunde se află, având acces rapid la scoruri live, rezultate, meciuri și statistici.

Gamă largă de sporturi și scoruri live

Sportingbet vă oferă șansa de a paria la peste 30 de sporturi și peste 8000 de opțiuni. În gama variată de sporturi disponibile pe site veți regăsi secțiuni precum fotbal, tenis, handbal, baschet, hochei și multe altele. Cel mai interesant și distractiv este faptul că aveți posibilitatea de a paria live, 24/24 pe orice meciuri din cele mai mari campionate de fotbal din întreaga lume, consultând scoruri și statistici.

În plus, scorurile live nu vor fi regăsite doar în categoria fotbal. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a urmări scoruri live și la tenis și de a paria în timp real, iar în total puteți urmări scoruri live la 7 sporturi.

Față de cele standard, cotele de la Sportingbet sunt foarte atractive pentru anumite categorii și merita să fie urmărite.

Pariaza