Profită de bonus pariuri fără depunere

Cui nu i-ar plăcea să primească bani degeaba? Bună întrebare, nu? Despre asta vom vorbi astăzi, în cele ce urmează. Am hotărât să scriem un articol legat de bonus pariuri fără depunere, unul dintre cele mai plăcute ” cadouri ” din activitatea pariorilor. Sună prea frumos ca să fie și adevărat, știm. De ce ne-ar da cineva bani pur și simplu, bani cu care să putem paria pe site-urile lor și să le provocăm pierderi fără că noi să fii depus vreun ban măcar? Ei, răspunsul îl veți afla în cele ce urmează așa că citiți în continuare.

Dacă sunteți familiarizați deja cu lumea pariurilor probabil știți că sunt case de pariuri online care oferă bonus pariuri fără depunere. Acestea tindeau să fie mult mai populare cu ceva timp în urmă, 4/5 ani sau chiar și mai mult ca să fim mai exacți. Această metodă de a atrage clienți era foarte populară pe vremea aceea datorită faptului că multe case de pariuri erau tinere în lumea internetului. Cum acestea doar ce își făceau trecerea la online, încercau să atragă cât mai mulți clienți cu cele mai atractive oferte, și da, bonus pariuri fără depunere era unul dintre aceste metode. Astăzi, întâlnim acest lucru puțin mai rar dar nu vă speriați, încă există astfel de site-uri de unde putem profita. Trebuie doar să înțelegem în amănunt cum funcționează aceste bonusuri gratuite.

Cum obținem bonus pariuri fără depunere?

Tot acest proces de a obține și profita de aceste bonusuri este și simplu și complicat în același timp. Veți înțelege la ce mă refer. În primul rând acestea se oferă unui anumit tip de clientelă. Nu toată lumea obține aceste bonusuri. Uneori ele se pot acorda clienților care au deja conturi vechi pe anumite case de pariuri și care au făcut o depunere în trecut sau nu. Aceste bonusuri de obicei au cerințe de rulaj mai simple și sunt oferite cu scopul de a îi stimula pe utilizatorii site-ului lor cât mai mult astfel încât să se joace din ce în ce mai des.

Un alt tip de bonus pariuri fără depunere este acela care se oferă clienților noi. Acest tip de bonusuri este menit să atragă clienți noi. Casele de pariuri execută campanii enorme de promovare, fie pe site-urile de socializare, prin postarea de reclame pe diferite alte site-uri sau prin afișe publicitare amplasate convenabil în văzul tuturor. Astfel se asigura că oferta lor este văzută de toată lumea, ceea ce atrage un flux mare de membrii noi care vor profita de aceste bonusuri. Ce trebuie noi să știm este faptul că, de obicei, bonusurile de ” bun venit ” au cerite de rulaj foarte mari și este destul de greu să putem să scoatem bani de pe urmă lor. Dar cu destulă răbdare și o tactică bine pusă la punct, acest lucru este complet realizabil.

Tot ceea ce trebuie voi să faceți este să vânați aceste case de pariuri și să fiți la curent cu foertele lor ca să puteți profita de bonus pariuri fără depunere. De obicei campaniile de oferire a bonusurilor se desfășoară în anumite perioade limitate de timp așa că pot fi ratate foarte usor.

Termenii unui bonus pariuri fără depunere.

Dupa cum spuneam anterior, astfel de bonusuri sunt oferite pe mai multe criterii și au cerințe diferite de rulare. Este simplu să găsim case de pariuri care oferă astfel de beneficii însă este, poate că, puțin dificil  să scoatem acei bani. În funcție de termenii și condițiile de rulaj ale bonusului stabilite de site-ul în cauză, treaba noastră poate să fie mai dificilă sau mai ușoară. Vă vom da un exemplu de astfel de cerințe citând o parte termenii și condițiile de rulaj ale unei case de pariuri licențiată în Romania:

” Jucătorii din România trebuie să parieze depozitul şi bonusul de 4 ori (x4) pentru a completă cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus din pachetul de bun venit.

Vor contribui la epuizarea rollover-ului doar pariurile plasate pe evenimentele a căror cotă este de minim 1.60. În cazul pariurilor combinate/în sistem, fiecare selecţie în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.60.

Ne rezervăm dreptul de a modifică sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi vor fi dezactivate cu imediat.”

Acestea sunt doar câteva din cerințele de rulaj ale unui bonus pariuri fără depunere sau cu depunere. Acestea sunt relativ asemănătoare la cam toate casele de pariuri, diferența fiind, de câte ori trebuie rulat bonusul până a putea fi convertit în bani reali ce pot fi retrași. Au fost cazuri în care anumite case de pariuri au oferit bonusuri în bani cu cerințe de rulare infime, cum ar fi parierea unei sume de bani pe orice eveniment cu orice cota. Această cota putea să fie și una de 1.01 iar banii era creditați automat în contul dumneavoastră.

Alte tipuri de bonus pariuri fără depunere

Ofertele pe care providerii de pariuri și jocuri de noroc le oferă clienților lor nu se limitează doar la pariuri sportive. În funcție de specificul site-ului de pariuri și jocuri de noroc acestea se pot manifesta și asupra altor jocuri. Dintre acestea, cele mai populare sunt ofertele cu rotiri gratuite la aparate. Dacă nu foarte multe firme de pariuri mai oferă în ziua de astăzi bonus pariuri fără depunere, multe dintre ele oferă în schimb rotiri gratuite la sloturi. Însă și aici cerințele de rulaj sunt destul de mari. Dar dacă stăm să ne gândim puțin, nu avem nimic de pierdut, nu? Ba chiar ne umplem timpul liber distrandu-ne puțin și având șansa să facem și niște bani în același timp.

Asa că este ideal să încercați să fiți cât mai mult la curent cu aceste oferte. Dacă vă deschideți cont pe mai mutle case de pariuri, vă puteți abona la newsletterul acestora și veți fi cel mai probabil înștiințați ori de câte ori un astfel de bonus este disponibil pentru dumneavoastră. Așa că nu mai așteptați și să înceapă vânătoarea de bonus pariuri fără depunere.