Primera Division: Valencia vs Alaves

Mai sunt doar două etape de disputat din La Liga, dar aceste runde sunt unele cât se poate de interesante. În unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei pe Mestalla Valencia vs Alaves ne vor oferi un meci foarte interesant. Valencia are nevoie de puncte în timp ce Alaves este clasată la mijlocul clasamentului, astfel că sunt lipsiţi de presiune. Cele două echipe joacă un fotbal bazat pe ofensivă. Meicul tur s-a terminat cu scorul de 2-1 în favoarea celor de la Alaves. În ultimele 7 meciuri directe au marcat ambele echipe ceea ce însemnă că au fost meciuri foarte spectaculoase. Pe biletul zilei oferit de Beturi.ro vei găsi pronosticuri câştigătoare.

Spectacol în Valencia vs Alaves

Valencia are moralul afectat după eliminarea din UEFA Europa League în faţa celor de la Arsenal. Acum liliecii luptă pentru obţinerea poziţiei a 4-a care asigură prezenţa în UEFA Champions League pentru sezonul viitor. În acest moment, gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 5-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 55 de puncte. Ei sunt la 3 puncte distanţă de Getafe care vor evolua contra Barcelonei, astfel că vor putea recupera punctele. Liliecii au o singură victorie în ultimele 5 meciuri disputate în toate competiţiile. Cu sprijinul suporterilor vor putea obţine un succes important astăzi. Pariază pe biletul zilei şi o să câştigi.

Alaves nu are niciun fel de griji pentru acest final de sezon. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 10-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 47 de puncte. În ultimele 5 etape se află într-o formă foarte slabă reuşind să înregistreze doar două rezultate de egalitate. Burgui este singurul absent al celor de la Alaves pentru jocul din această seară. Ei sunt o echipă ce joacă foarte deschis şi îşi creează multe ocazii. Aşa ne aşteptăm să abordeze şi meciul din această seară. Valencia vs Alaves se anunţă o partidă foarte interesantă. Valencia este echipa obligată să câştige astfel că vom paria pe o victorie a lor la cota de 1.40. Aşa cum am mai spus ne aşteptăm la un meci cu multe goluri. Peste 2,5 goluri la o cotă de 1.60 pare a fi un pariu cu mari şanse de a ne aduce profit.  Chiar dacă cei de la Alaves nu vor fi foarte motivaţi ne putem aştepta la un gol din partea lor. GG ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază cu noi.