Primera Division: Sevilla vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

Sevilla - Real Madrid
1
4.85
X
2.80
2
1.79

Mijlocul de săptămână ne aduce un meci de zile mari din Spania. Pe Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla vs Real Madrid ne pregătesc un meci ce nu trebuie ratat. Etapa care se dispută în aceste zile este una intermediară. Partida din acestă seară se anunță una cu multe goluri. În ultimele trei meciuri directe s-au marcat cinci goluri. Ambele formații au ofensive foarte puternice astfel că ne așteptăm la multe goluri și astăzi. La pariuri poți să câștigi doar alături de noi.

Spectacol în Sevilla vs Real Madrid

Sevilla este o formație foarte puternică și în ultimele sezoane a pus de multe ori probleme granzilor. Andaluzii sunt într-o formă de moment foarte bună. În ultimele două meciuri disputate în toate competițiile ei au reușit să se impună la patru goluri diferență. După cinci runde ei ocupă poziția a șaptea a clasamentului după ce au acumulat șapte puncte. Din tabăra gazdelor vor lipsi Amadou, Escudero, Gonalons și Mercado. Aceste absențe sunt foarte importante și pot pune probleme andaluzilor. La pariuri sportive poți să câștigi în fiecare zi. Moralul foarte bun pe care îl au gazdele îi poate face să aibă un moral foarte bun astăzi.

Real Madrid ne arată că poate avea evoluții foarte bune și fără Cristiano Ronaldo. Los Blancos sunt pe poziția a doua a clasamentului la egalitate de puncte cu prima poziție ocupată de Barcelona. Ei au reușit să acumuleze 13 puncte până acum. Sub Lopetegui, Realul impresionează prin forta defensivă. Ei au încasat doar trei goluri în primele cinci partide din La Liga. Patru victorii și un rezultat de egalitate au în acest sezon. Pentru Madrid doar Isco va lipsi din acest joc astfel că vor porni cu prima șansă la cele trei puncte. Forma foarte bună pe care o are Gareth Bale ne arată că Realul poate ținti în continuare spre noi trofee.

La Liga ne va aduce un meci de zile mari astăzi. Sevilla vs Real Madrid ne vor prezenta un spectacol ce nu trebuie ratat. La o cotă de 2.10 putem miza pe faptul că se vor marca peste 3.5 goluri în acest joc. La o cotă de 1.60 avem șanse foarte mari de reușită dacă vor marca ambele echipe. Dacă vrei să câștigi la pariuri ține cont de sfaturile noastre în fiecare zi.