Primera Division: Sevilla vs Betis

Încă unepisod dintr-un derby de aproape 100 de ani se va disputa în această seară. Pe Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla vs Betis ne vor oferi mai mult decât un meci. Derby-ul oraşului Sevilla ne-a oferit de fiecare dată meciuri foarte spectaculoase atât în tribune cât şi în teren. În 3 din ultimele meciuri directe dintre cele două formaţii s-au marcat peste 2,5 goluri. Sperăm ca şi în această seară să fie goluri de ambele părţi. Cele două echipe sunt despărţite de doar 6 puncte în clasament şi putem spune că se află în cursa pentru un loc în cupele europene. Ponturi pariuri online sunt doar pe Beturi.ro.

Derby-ul oraşului Sevilla vs Betis

Sevilla porneşte din postura de favorită în opinia noastră. Gazdele partidei de astăzi sunt într-o formă mai bună dar şi pe o poziţie mai avantajoasă în clasament. Cu 49 de puncte acumulate, Sevilla ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. Ei vin după ce au obţinut 4 victorii în ultimele 5 runde astfel că se află într-o formă foarte bună. Sperăm că au trecut peste eliminarea din UEFA Europa League. Nolito şi Vaclik nu vor putea juca în acest meci pentru echipa gazda. Ţine cont de cele mai bune ponturi pariuri online şi o să câştigi.

Betis este motivată pentru a obţine un nou succes după ce în tur au câştigat cu scorul de 1-0. Acest meci poate fi una dintre ultimele şanse pentru cei de la Betis de a mai prinde un loc de Europa. Cu 43 de puncte, ei ocupă în acest moment poziţia a 9-a a clasamentului dar sunt la doar 6 puncte de locul 6. Oaspeţii partidei de astăzi nu trec prin cea mai bună formă. În ultimele 4 etape au reuşit să obţină o singură victorie. Astăzi se anunţă un meci destul de dificil pentru ei. Sevilla vs Betis este un meci în care jucătorii sunt dispuşi să facă orice pentru un succes. Vom merge pe o victorie a gazdelor deoarece vor beneficia de sprijinul terenului propriu. Aceştia au o cotă de 1.70 pentru a reuşi să câştige. Aşa cum este normal pentru un astfel de meci ne aşteptăm să se joace foarte dur. Astfel vom miza pe numărul de cartonaşe galbene ce se vor arăta. Peste 6,5 cartonaşe galbene la o cotă de 2.20 este în opinina noastră un pariu ce nu trebuie ratat. Pariază şi câştigă alături de noi zi de zi.