Primera Division: Sevilla vs Atletico Madrid

Primul derby al anului din Spania va avea loc astăzi. Sevilla vs primi vizita celor de la Atletico Madrid. Ambele echipe se află în partea superioară a clasamentului astfel că spectacolul este asigurat. Cele două adversare de astăzi sunt vecine de clasament ocupând poziția a doua și a treia și sunt despărțite de doar două puncte. Chiar dacă nu ne așteptam ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost foarte spectaculoase. În patru din ultimele cinci partidei s-au marcat peste 2.5 goluri ceea ce ne arată că au fost jocuri foarte spectaculoase. Doar la pariuri sportive poți avea profit pe termen lung.

Derby-ul etapei Sevilla vs Atletico Madrid

Sevilla are un sezon foarte bun. Gazdele partidei de astăzi se află pe poziția a treia a clasamnetului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 32 de puncte. În ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu în La Liga au obținut tot atâtea victorii. Pe teren propriu în acest sezon au primit doar 5 goluri ceea ce este foarte bine. Gonalons, Mercado și Vazquez nu vor putea fi folosiți astăzi. Cei de la Sevilla au nevoie de un joc defensive foarte bun deoarece vor evolua contra unor adversari foarte puternici. Joacă și câștigă în fiecare zi la pariuri sportive alături de noi.

Atletico Madrid are nevoie de cele trei puncte astăzi pentru a rămâne aproape de Barcelona. Elevii lui Simeone au acumulat 34 de puncte. În La Liga ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri ceea ce înseamnă că sunt într-o formă bună. Problema celor de la Atletico pentru acest meci este că nu se vor putea baza pe Felipe Luis și Diego Costa. În deplasare cei de la Atletico au întâlnit unele probleme în acest sezon. În 8 meciuri disputate departe de proprii suporteri ei au obținut doar două victorii ceea ce este destul de puțin pentru o echipe cu pretențiile celor de la Atletico.

Sevilla vs Atletico Madrid se anunță a fi o partidă foarte interesantă. Vom paria pe faptul că la pauză sau la final se va înregistra un rezultat de egalitate. PSFX ne va aduce o cotă de 1.60. Putem miza și pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Acest pont vine cu o cotă de 1.80. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să ai de câștigat.