Primera Division: Real Sociedad vs Espanyol

Turul din La Liga este aproape de final. Mai este de disputat o singură etapă și apoi putem trage concluziile primei jumătăți de campionat. Ultimul meci al etapei este o întâlnire interesantă între Real Sociedad vs Espanyol. Ne așteptăm la un joc foarte echilibrat deoarece diferența dintre cele două echipe este de doar două puncte. Ultimele meciuri directe au fost și ele unele foarte echilibrate. În ultimele patru meciuri directe s-au marcat cel mult trei goluri și în toate aceste jocuri au marcat ambele formații. Un GG ne va aduce astăzi o cotă foarte avantajoasă de 1.80. Pariază și câștigă în fiecare zi la pariuri sportive alături de noi.

Echilibru între Real Sociedad vs Espanyol

Real Sociedad astăzi ocupă poziția a 12-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment doar 22 de puncte. Victoria de etapa trecută de pe Santiago Bernabeu în fața Realului cu scorul de 2-0 a pus capăt unei serii de patru înfrângeri. Merquelanz este singurul jucător indisponibil pentru meciul de astăzi din tabăra celor de la Real Sociedad. În fața proprirlor fani cei de la Real Sociedad joacă foarte slab în acest sezon. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu ei ocupă ultima poziție. Au reușit să acumuleze doar 6 puncte pe teren propriu venite în urma unei victorii și a trei rezultate de egalitate. Joacă și câștigă la pariuri sportive alături de noi.

Espanyol nu se află nici ea într-o formă mai bună. În ultima etapă au învins pe Leganes cu scorul de 1-0. Înainte de acea victorie au înregistrat o serie de 6 înfrângeri în Primera Division. În Cupa Spaniei bascii au remizat pe terenul celor de la Villareal. Aceste ultime două meciuri ne arată că sunt într-o creștere de formă și astăzi pot spera la un rezutat pozitiv. Ei au acumulat cu două puncte mai mult decât adversara de astăzi și ocupă poziția a 9-a cu 24 de puncte.

Meciul dinre Real Sociedad vs Espanyol se anunță a fi unul foarte echilibrat. La o cotă de 1.60 putem paria că la pauză sau la final se va înregistra un rezultat de egalitate. Ne așteptăm la un meci în care vor fi multe lovituri de la colțul terenului. Peste 10,5 cornere ne va aduce o cotă de 1.90. Pariază în fiecare zi cu noi și o să câștigi pe termen lung.