Primera Division: Real Madrid vs Real Sociedad

Noul an nu a început foarte bine pentru Real Madrid. În primul meci al anului disputat de ei în compania celor de la Villareal au remizat cu scorul de 2-2. Astăzi este prima ocazie să își ia revanșa în fața propriilor suporeri și să reușească să obțină prima victorie a anului. Pe Santiago Bernabeu va veni Real Sociedad. În ultimele meciuri directe s-au marcat multe goluri în ultima perioadă. Trebuie să notăm faptul că în ultimele patru meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri. Astăzi la o cotă de 1.60 putem paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești pe Beturi.ro.

Goluri multe în Real Madrid vs Real Sociedad

Real Madrid pornește din postura de favorită în acest joc și în opinia noastră este una va trebui să profite de avantajul terenului propriu. Galacticii ocupă poziția a 5-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 30 de puncte. Santiago Solari nu se va putea baza pe Bale și Asensio. Este aproape sigur că îl vom vedea pe Isco în primul 11. Chiar dacă madrilenii nu taversează un sezon foarte ei pe teren propiu rămân o forță. În acest sezon din La Liga au suferit o singură înfrânegere și au reușit să primească doar trei goluri. Joacă și câștigă alături de noi la pariuri sportive.

Real Sociedad poate profita de forma slabă a Realului dar în opinia noastră îi va aștepta un meci foarte greu. Oaspeții partidei de astăzi vin de pe poziția a 15-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 19 puncte. Ultimele meciuri din Primera au fost unele de coșmar pentru ei. În ultimele patru etape nu au reușit să acumuleze nici un punct ceea ce este o problemă pentru ei. Chiar și așa în deplasare cei de la Sociedad evoluează foarte bine. Într-un clasament al meciurilor din deplasare sunt pe poziția a treia.

Real Madrid vs Real Sociedad este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. La o cotă de 1.42 vom miza pe faptul că vor reuși să se impună cei de la Real Madrid. O victorie la cel puțin două goluri a celor de la Real Madrid ne va aduce o cotă de 2.00 care ne va dubla suma depusă. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.