Primera Division: Girona vs Betis

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Girona - Betis
1
2.55
X
3.45
2
2.80

O nouă etapă din La Liga se apropie de final. Este vorba despre runda cu numărul șase. În această rundă am avut parte de multe surprize. Atât Barcelona cât și Real Madrid au pierdut în meciurile disputate în cadrul acestei runde. De la ora 23:00, Girona vs Betis ne vor oferi un meci ce nu trebuie ratat. În ultima perioadă cele două formații ne-au oferit meciuri foarte echilibrate dar și spectaculoase. În această seară ne așteptăm la un meci similar de la cele două formații. Ponturi pariuri azi vor aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Meci echilibrat: Girona vs Betis

Girona își poate continua startul de sezon foarte bun pe care îl are. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a opta a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze opt puncte după după două victorii și două rezultate de egalitate. Ei au suferit o singură înfrângere în acest sezon. Girona are un moral foarte bun pentru acest meci deoarece în ultima etapă au reușit să obțină o remiză contra celor de la Barcelona cu scorul de 2-2 chiar pe Camp Nou. În ultimele trei etape ei au înregistrat două victorii contra celor de la Celta Vigo și Villareal și remiza contra Barcelonei. Ponturi pariuri azi ne va aduce o cotă de 2.55.

Betis se află într-o scădere de formă față de sezonul trecut. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze doar șase puncte. Aceste puncte au venit după o victorie și trei rezultate de egalitate. În ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile ei au obținut trei rezultate de egalitate. În La Liga au remizat contra celor de la Valencia și Athletic Bilbao. A treia remiză a fost obtinută în grupele UEFA Europa League contra celor de la Olympiakos. Pentru cei de la Betis se anunță un meci foarte dificil astăzi.

Etapa din La Liga se încheie cu un meci foarte interesant. Girona vs Betis ne aduc un sfârșit de etapă cât se poate de interesant. Din oferta partenerilor noștri putem miza pe faptul că la pauză sau la final vom avea înregistrat un rezultat de egalitate. Acest pont vine cu o cotă de 1.50. La o cotă de 1.70 putem miza pe faptul că vor fi sub 2.5 goluri în acest joc. Pariază și câștigă alături de noi.