Primera Division: Getafe vs Alaves

O nouă rundă din La Liga stă să înceapă. Primul meci al etapei cu numărul 20 va fi unul dintre cele mai interesante ale etapei. Se vor întâlni două dintre surprizele plăcute ale acestui sezon, Getafe vs Alaves. Cele două formaţii sunt vecine de clasament şi sunt despărţite de 4 puncte. Ne aşteptăm la un meci foarte echilibrat dar şi spectaculos în acelaşi timp. Meciul tur dintre cele două adversare de astăzi s-a încheiat cu scorul de 1-1. Jocul din această seară se prezintă a fi unul destul de dificil pentru ambele formaţii. Cele mai bune ponturi fotbal le găseşti pe site-ul Beturi.ro.

Echilibru între Getafe vs Alaves

Getafe are avantajul terenului propriu în acest meci. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziţia a 6-a a clasamentului după ce au acumulat 28 de puncte. Ei au un moral bun deoarece la mijlocul acestei săptămâni au reuşit calificarea în Cupa Spaniei după ce au eliminat pe Valladolid. Pentru partida contra celor de la Alaves, tehnicianul celor de la Getafe, Bordalas nu se va putea baza pe Bergara, Ndiaye şi Shibasaki, Arambarri şi Foulquier. Pe teren propiu cei de la Getafe nu sunt o echipă de speriat. Într-un clasament al meciurilor disputate în faţa propriilor suporteri sunt abia pe poziţia a 13-a. Cu cele mai bune ponturi fotbal poţi să ai profit.

Alaves porneşte ca favorită în meciul de astăzi în opinia noastră. Cu o victorie astăzi oaspeţii vor ajunge pe poziţia a treia a clasamentului chiar dacă pentru moment. Ar depăşi pe Real Madrid ceea ce ar fi o mare realizare pentru cei de la Alaves. În acest moment cu 32 de puncte ei ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. Ely, Jony, Mariny şi Laguardia nu vor putea fi folosiţi în acest joc de tehnicianul oaspeţilor.

Meciul dintre Getafe vs Alaves se anunţă unul foarte interesant. După ce am văzut principalele atuuri ale celor două formaţii o să vă oferim căteva pronosticuri care în opinia noastră au şanse mari să se realizeze. Vom miza pe X2 la finalul celor 90 de minute. Acest pronostic vine cu o cotă de 1.80 care este foarte avantajoasă în opinia noastră. Un alt pariu pe care se merită să pariem este cel conform căruia se vor marca sunt 2,5 goluri. Ambele formaţii sunt foarte bine organizate din punct de vedere tactic. Astfel că pariul acesta ne aduce o cotă de 1.70. Pariază zi de zi alături de noi.