Primera Division: Espanyol vs Leganes

Noul an debutează cu o etapă din Primera Division. Lupta în Spania rămâne una foarte echilibrată și fiecare echipă trebuie să lupte pentru a își îndeplini obiectivele. Astăzi va debuta etapă cu numărul 18. Cel de-al doilea meci al rundei este unul foarte interesant. Espanyol vs Leganes se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Niciuna dintre cele două formații nu a încheiat bine anul 2018 astfel că își doresc să pășească, cu dreptul în noul an. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 22:00. Cu un bonus pariuri profitabil poți beneficia de un câștig în plus.

Lupta pentru puncte între Espanyol vs Leganes

Espanyol a încheiat anul 2018 cum nu se poate mai prost. În ultimele șase partide disputate în La Liga ei au suferit tot atâtea înfrângeri. Catalanii sunt cea mai slabă echipă într-un clasament al formei de moment din ultimele etape. Cei de la Espanyol ocupă poziția a 14-a cu 21 de puncte acumulate. Tehnicianul gazdelor nu se va putea baza astăzi pe Granero care este indisponibil. Gazdele partidei de astăzi își pot fructifica avantajul terenului propriu. În 8 partidei disputate acasă ai au reușit să acumuleze 15 puncte. Putem spune că Espanyol chiar avea nevoie de o pauză și acum au revenit cu noi forțe. În opinia noastră ei pornesc cu prima șansă și dacă pariem pe o victorie a lor putem beneficia de un bonus pariuri consistent.

Leganes poate produce o surpriză în acest meci deoarece se află amenințată cu retrogradarea și va aborda foarte motivată fiecare meci. Leganes ocupă poziția a 16-a a clasamentului după ce au acumulat 19 puncte. În ultimele trei etape disputate au obținut trei rezultate de egalitate contra formațiilor Getafe, Celta Vigo și Sevilla. În ultimele 7 etape au înegistrat doar rezultate pozitive fără nici o înfrângere și își pot continua această formă și după jocul din această seară. Santos, Peerz și Munoz nu vor putea fi folosiți în acest meci de către tehnicianul oaspeților

Meicul dintre Espanyol vs Leganes se anunță a fi un meci foarte interesant. Credem că Espanyol va reuși să treacă peste forma foarte slabă și să reușească să obțină cele trei puncte astăzi. Pentru a merge mai la siguranță putem miza pe faptul că Espanyol va conduce la pauză sau final. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.40 dar poate fi câștigător încă de la pauza meciului.