Primera Division: Espanyol vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

Primera Division, Espanyol, Barcelona
Espanyol - Barcelona
1
6.00
X
4.50
2
1.54

Se anunță derby în Catalunia. Astăzi se va disputa meciul ce împarte această regiune în două.Espanyol vs Barcelona este un derby ce naște orgolii foarte mari atât în rândul suporterilor cât și al jucătorilor. Chiar dacă acum câteva etape cele două mari rivale se luptau pentru prima poziție,acum între cele două formații este o diferență destul de mare. Ultimul meci direct,oficial, S-a încheiat cu scorul de 1-1. Astăz ne așteptăm la un meci deosebit de disputat în care spiritele vor atinge cote maxime atât în rândul jucătorilor dar și al suporterilor. Cea mai bună strategie câștig la pariuri sportie o găseștidoar pe site-ul Beturi.ro.

Derby-ul Cataluniei Espanyol vs Barcelona

Espanyol pornește cu a doua șansă în acest meci. Gazdele partidei de astăzi vin după trei înfrângeri în ultimele trei etape. Totuși trebuie să notăm faptul că în urmă cu câteva etape au auns chiar și pe prima poziție a clasamnetului. Din șase meciuri disputate în fața propriilor suporteri ei au un bilanț foarte bun. Au reușit să își adjudece victoria în cinci dintre ele și au pierdut doar în unul. Golgeterul celor de la Espanyol în acest sezon din La Liga este Iglesias cu 8 reușite. Și astăz speranțele suporterilor gazdelor stau în el să facă un joc reușit. Ne așteptăm ca cei de la Espanyol să fie foarte motivați în acest meci. Pe Beturi.ro găsești cea mai bună startegie câștig.

Barcelona încearcă să își învingă și rivala din oraș. Acest meci este un derby pe plan local dar cei de la Barcelona vor porni cu prima șansă. Messi și compania sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze  28 de puncte. Ei vin după o victorie contra celor de la Villareal cu scorul de 2-0. În deplasare au o singură victorie în ultimele patru meciuri ceea ce este destul depuțin pentru o echipă de nivelul celor de la Barcelona.

Meciul dintre Espanyol vs Barcelona ne va aduce multe pronosticuri câștigătoare. Vom paria că la finalul celor 90 de minute se vor impune cei de la Barcelona. Un alt pariu în care avem încredere este cel conform căruia se vor arăta multe cartonașe galbene. Peste 6,5 cartonașe galbele beneficiază de o cotă de 2.00. Așteptăm un nou meci foarte bun făcut de Messi, iar un gol al argentinianului ne va aduce o cotă de 2.40. Dacă vei paria zi de zi alături de noi pe termen lung vei fi în profit.