Primera Division: Espanyol vs Athletic Bilbao

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Espanyol - Athletic Bilbao
1
1.95
X
3.45
2
4.20

Etapa cu numărul 11 din Spania se apropie de final. Partida ce va încheia această rundă se va disputa între Espanyol vs Athletic Bilbao. Ne așteptăm la un meci foarte interesant deoarece ambele formații au nevoie de puncte pentru a își îndeplini obiectivele stabilite pentru acest sezon. Dacă privim clasamentul avem o favorită clară dar acesta este un derby și acest lucru echilibrează forțele celor două formații. În patru din ultimele cinci meciuri s-au marcat mai puțin de 2,5 goluri ceea ce ne arată echilibrul ultimelor partide dintre cele două formații. La casele de pariuri de pe site-ul Beturi.ro poți beneficia oricând de un bonus pariuri.

Echilibru înre Espanyol vs Athletic Bilbao

Espanyol pornește cu prima șansă la victorie în acest meci. Catalanii sunt pe un loc destul de bun în clasament și acest lucru îi poate face să spere la mai mult pentru acest sezon. Cu 18 puncte ocupă poziția a cincea a clasamentului. Cu un succes în această seaă ar putea ajunge pe locul al doilea, în spatele marii rivale, Barcelona. La mijlocul acestei săptămâni, gazdele partidei de astăzi au pierdut în Cupa Spaniei în fața celor de la Cadiz cu scorul de 2-1. Acest lucru ne arată că vor dori ca în acest sezon să se axeze pe campionat mai mult. Bonus pariuri poate fi calea spre un câștig sigur.

Athletic Bilbao pare a porni cu a doua șansă în acest joc dar chiar și așa, oaspeții rămân o echipă periculoasă. Ei ocupă poziția a 17-a cu doar 10 puncte acumulate. Bascii au reușit trei rezultate de egalitate în ultimele patru meciuri disputate. În cele zece etape dispuatte ei au reușit să își treacă în cont un singur succes ceea ce este destul de puțin pentru o formație cu pretenții. Bilbao nu va avea nici un jucător indisponibil pentru acest meci astfel că se vor putea baza pe întreg lotul.

Meciul dintre Espanyol vs Athletic Bilbao vine să ne aducă și alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza pe un meci în care se vor marca sub 2,5 goluri. Acest pronostic ne aduce o cotă de 1.60. Consierăm a fi una foarte avantajoasă pentru un câștig destul de important. Un alt pont oferit de echipa noastră este cel conform căruia doar una dintre cele două formații va reuși să înscrie. Pe site-ul Beturi.ro găsești în fiecare zi cele mai avantajoase pronosticuri.