Primera Division: Celta Vigo vs Athletic Bilbao

Runda cu numărul 18 din Primera Division se apropie de final. Mai este de disputat un singur meci. Acesta este duelul dintre Celta Vigo vs Athletic Bilbao. Ambele formații sunt amenințate cu retrogradarea astfel că orice punct este foarte important. În patru din ultimele cinci meciuri directe au fost goluri în ambele porți. GG ne va aduce o cotă de 1.70 pentru meciul din această seară. Diferența înaintea partidei dintre cele două formații este de 5 puncte dar ea poata fi anulată în orice moment printr-o victorie a echipei mai slab clasate. Joacă și câștigă la pariuri sportive alături de Beturi.ro.

Meciul zilei Celta Vigo vs Athletic Bilbao

Celta Vigo are avantajul terenului propriu de care poate profita dar ocupă și o poziție superioară în clasament. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 14-a clasamentului cu 21 de puncte acumulate. Pe teren propriu cei de la C        elta sunt o formație destul de bună. În 9 meciuri disputate acasă au suferit doar 2 înfrângeri. Pentru ei ar putea fi bun și un rezultat de egalitate astăzi deoarece ar menține distanța față de celelalte contracandidate. Iago Aspas este singurul jucător indisponibil al gazdelor pentri jocul de astăzi.  Joacă și câștigă la pariuri sportive alături de noi.

Athletic Bilbao pornește cu șansa a doua astăzi dar are mare nevoie de puncte. Bascii ocupă poziția a 18-a a clasamentului deoarece au reușit să acumuleze doar16 puncte. Ținând cont că în sezoanele trecute reprezentau Spania în cupele europene, acesta este un sezon foarte slab pentru ei. În ultimele trei etape, oaspeții partidei de astăzi au arătat destul de bine. Nu au suferit nici o înfrângere și au reușit să acumuleze 5 puncte. Bilbao este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate alături de Valencia. Faptul că au 4 jucători indisponibili o să le facă munca și mai grea celor de la Bilbao. Garcia, Alvarez, Lekue și Rico nu vor putea evolua astăzi.

Celta Vigo vs Athletic Bilbao se anunță a fi o partidă foarte interesantă. Vom miza pe un rezultat de egalitate. Acest pariu ne va aduce o cotă de 3.30. Un al pont de care trebuie să țineți cont în opinia noastră este cel conform căruia vor reuși să înscrie ambele formații. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.