Primera Division: Betis vs Real Madrid

Pe Real Madrid o așteaptă un nou meci foarte dificil. După înfrângerea de etapa trecută de pe teren propriu contra celor de la Real Sociedad, galacticii se vor deplasa acum pe terenul celor de la Betis. Ambele echipe practică un fotbal foarte spectaculos bazat pe ofensivă astfe că ne așteptăm la multe goluri. Ultimul meci direct dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 5-3 în favoarea celor de la Real Madrid. După 18 etape disputate cele două echipe sunt despărțite de doar patru puncte, astfel că acest meci este unul deschis oricărui rezultat. Cele mai importante meciuri de fotbal le găsești pe site-ul nostru.

Fotbal spectacol în Betis vs Real Madrid

Betis este o echipă foarte puternică. În clasament ocupă poziția a 7-a cu 26 de puncte acumulate. Gazdele partidei de astăzi sunt dormice de revanșă după ce în ultimele două meciuri din La Liga nu au obținut decât un punct. În 9 meciuri disputate pe teren propriu ei au suferit doar două înfrângeri. Acest lucru ne arată că se descurcă foarte bine în fața propriilor fani. În meciul de la mijlocul săptămânii din Cupa Spaniei cei de la betis au remizat cu scorul de 0-0 contra celor de la Real Sociedad. Inui, Sidnei și Kaptoun nu vor putea fi folosiți astăzi. Joacă și câștigă la pariuri cu cele mai spectaculoase meciuri de fotbal azi.

Real Madrid pare de nerecunoscut după ce în sezoanele trecute domina fotbalul european. Acum madrilenii sunt doar pe poziția a 5-a în La Liga și au acumulat 30 de puncte. În acest sezon nu se vor mai putea lupta la titlu dar în acest moment și prezența între primele patru locuri este pusă în pericol. Santiago Solari va avea o serie de jucători indisponibili pentru acest meci. Bale, Kroos, Asensio, Courtois nu vor putea evolua astăzi. Fără acești jucători cei de la Real vor avea un meci și mai dificil.

Betis vs Real Madrid se anunță a fi unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei din La Liga. Credem că forma foarte slabă a celor de la Real va continua și astăzi. Vom paria pe 1X la o cotă de 1.70. Credem că cei de la Betis nu vor pierde astăzi. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia ambele formații vor reuși să marcheze. Un GG ne aduce o cotă de 1.72. Pariază în fiecare zi cu noi și câștigă.