Primera Division: Barcelona vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Barcelona - Real Madrid
1
1.88
X
3.95
2
3.95

Așteptarea a luat sfârșit. Mai sunt doar câteva ore până la cel mai așteptat meci, El Clasico. Pe Camp Nou Barceloan vs Real Madrid se vor lupta pentru încă trei puncte și pentru a rămâne în istorie. Acest meci este unul special, deoarece este primul meci direct fără jucătorii care au marcat ultima perioadă a fotbalului, Cristiano Ronaldo și Leo Messi. Cele două echipe sunt într-o formă total diferită și acest lucru ne face să credem că pentru jocul din această seară vom avea o mare favorită la cele trei puncte puse în joc. Meciuri de fotbal azi sunt foarte multe dar noi trebuie să ne îndreptăm atenția asupra celui mai important meci, Barcelona vs Real Madrid.

El Clasico Barcelona vs Real Madrid

Barcelona poate reveni pe prima poziție în cazul unei victorii. Astfel catalanii vor fi foarte motivați chiar dacă pentru acest joc nu se poate vorbi despre motivare. Cel mai important lucru este acela că de la catalane va lipsi Leo Messi, care știm cu toții, cât este de important în angrenajul echipei. Alături de argentinian vor mai lipsi Vermaelen și Umtiti. Barca a avut o perioadă foarte grea dara  ascăpat foarte bine. Au învins pe Sevilla în ultima etapă din La Liga dar și pe Inter în UEFA Champions League. Astfel putem spune că au depășit perioada dificilă de acum câteva săptămâni. Ne așteptăm de la Barca în acest meci să se impună clar în fața marilor rivali.

Real Madrid pare că a uitat să câștige chiar dacă la mijlocul săptămânii a învins pe Viktoria Plzen în UEFA Champions League cu scorul de 2-1. În La Liga, galacticii au reușit să acumuleze un singur punct în ultimele patru etape disputate. Ei au pierdut împotiva celor de la Alaves, Sevilla și Levante. În cazul unei noi înfrângeri, Lopetegui va fi înlocuit cu siguranță. Aceasta este una dintre cele mai slabe perioade a celor de la Real. Cu doar 14 puncte acumulate în acest sezon, Realul ocupă poziția a opta a clasamentului ceea ce este foarte puțin pentru ei.

El Clasico își va consuma astăzi un nou episod. Barcelona vs Real Madrid este cel ami așteptat meci al acestui week-end fotbalistic. Dintre meciuri de fotbal azi vom beneficia de cotele oferite pentru acest meci. Ne așteptăm la peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.65, care considerăm a fi una foarte atrăgătoare. Apoi vom miza așa cum am mai spus că la finalul celor 90 de minute se va impune Barceloan fără nici un fel de probleme. Pariază și câștigă alături de noi.