Primera Division: Atletico Madrid vs Real Sociedad

Recomandarea noastră: 1

Atletico Madrid - Real Sociedad
1
1.52
X
4.00
2
7.50

Din lista meciurilor din acest sfârșit de săptămână nu avea cum să lipsească Primera Division. În La Liga ne pregătim de El Clasico. Trebuie să ținem cont că și până atunci sunt meciuri foarte interesante de pe urma cărora putem câștiga la pariuri. Astăzi vom avea un meci foarte interesant înre Atletico Madrid vs Real Sociedad. Acest joc se va disputa în cadrul rundei cu numărul 10. Cele două formații au un start de sezon total diferit dar rămâne de văzut dacă Atletico își va confirma statutul de favorită. Cele mai bune ponturi pariuri le găsești doar pe site-ul Beturi.ro în fiecare zi.

Fotbal spectacol între Atletico Madrid vs Real Sociedad

Atletico Madrid are orgoliul rănit după înfrângerea din UEFA Champions League cu scorul de 4-0 contra celor de la Borussia Dortmund. Astfel elevii lui Simeone vor fi foarte motivați să obțină cele trei puncte puse în joc. Cu 16 puncte cei de la Atletico ocupă poziția a cincea a clasamentului. Cu doar cinci goluri primite ei au și în acest sezon cea mai bună defensivă. Simeone nu va avea nici un jucător indisponibil pentru astăzi care este un amănunt foarte important în economia partidei. Pe teren propriu cei de la Atletico sunt o echipă foarte puternică și se pot impune fără probele astăzi.

Real Sociedad este genul de echipă ce poate pune probleme oricărui adversar mai ales în deplasare. După 9 etape, gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze 12 puncte. Ei au înregistrat 3 victorii, 3 rezultate de egalitate și au suferit 3 înfrângeri. Chiar dacă pare curios, cei de la Sociedad nu au nici o victorie pe teren propriu în acest sezon din La Liga. Au înregistrat două înfrângeri și două rezultate de egalitate. Astfel vedem că majoritatea punctelor acumulate au venit după meciuri dispuatte pe teren străin. Cu ponturi pariuri poți să câștigi dacă ți cont de ponturile noastre.

Meicul dintre Atletico Madrid vs Real Sociedad este una dintre cele mai interesante partide ale zilei. Ne așteptăm la un meci destul de închis în care ambele echipe vor încerca să nu primescă gol. Mai puțin de 2,5 goluri ne vor aduce o cotă de 1.80. Pe lângă această cotă vom putea miza la o cotă de 1.40 că cei de la Atletico vor avea mai multe cornere în acest meci. Pariază în fiecare zi și câștigp alături de echipa noastră.