Primera Division: Atletico Madrid vs Levante

La Liga continuă să ne ofere meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Cu cât trec etapele cu atât meciurile devin mai importante și echipele își doresc mai mult să câștige. Primul meci al zilei din La Liga este unul foarte important în lupta la titlu. Atletico Madrid va primi vizia celor de la Levante într-un meci ce se anunță foarte spectaculos. Atletico Madrid a învins la scor pe Levante în ultimele meciuri directe astfel că oaspeții vor lupta să obțină cel puțin un punct. Această etapă este ultima a turului din Spania și putem trage unele concluzii foarte importante.  Pariază alături de noi și o să câștigi la pariuri sportive.

Lupta la titlu în La Liga Atletico Madrid vs Levante

Atletico Madrid pornește din postura de mare favorită în acest meci. Elevii lui Cholo Simeone ocupă poziția a doua a clasamentului după ce au acumulat 35 de puncte. Ei sunt la doar 5 puncte de Barcelona care ocupă prima poziție și cu un succes astăzi ar pune presiune pe catalani. Așa cum ea de așteptat cei de la Atletico impresionează prin forța defensivei. Ei au primit doar 13 goluri în cele 18 runde disputate. Saul Niguez și Diego Costa nu vor putea evolua astăzi pentru cei de la Atletico. La pariuri sportive poți face un profit consistent alături de Beturi.ro.

Levante pornește cu șansa a doua în acest meci. Oaspeții nu se află într-o formă foarte bună. În ultimele patru etape din La Liga au reușit să acumuleze doar două puncte. Totuși la mijlocul acestei săptămâni au făcut un meci bun și au reușit să câștige în Cupa Spaniei cu scorul de 2-1, învingând chiar pe Barcelona. Astfel ei au arătat că sunt o echipă puternică.  Postigo și Sadiku nu vor putea fi folosiți pentru acest meci.

Atletico Madrid vs Levante se anunță a fi un meci foarte spectaculos. Ambele echipe vizează cele trei puncte puse în joc. Gazdele pornesc din postura de favoriți astăzi și ar trebui să profităm de cota de 1.30 pe care o au. Așa cum știm Atletico are o defensivă foarte bună care primește gol foarte greu. Vom paria că doar una dintre cele două formașii va reuși să marcheze. NG ne aduce o cotă de 1.70. Cel mai important jucător al celor de la Atletico este Griezmann. Un gol al francezului astăzi ne va aduce o cotă de 2.20. Chiar dacă pariem o sumă mai mică credem că merită riscul să pariem.