Primera Division: Atletico Madrid vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

La Liga, Atletico Madrid, Barcelona
Atletico Madrid - Barcelona
1
3.20
X
3.40
2
2.30

Ultimul mecial zilei este și cel mai important joc al etapei din La Liga. Pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid vs Barcelona ne vor oferi un meci de ținut minte. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct și cine învinge poate fi pe prima poziție la finalul etapei. Cele două adversare de astăzi ne-au oferit meciuri foate spectaculoase și echilibrate și în trecut. În ultimele cinci meciuri doar de două ori s-au marcat peste 2,5 goluri, dar în patru dintre aceste meciuri au marcat ambele formații. Meciul de astăzi se va disputa în cadrul etapei cu numărul 13. Pentru un câștig important adoptă o strategie pariuri pe termen lung.

Analiză echipe Atletico Madrid vs Barcelona

Atletico Madrid pornește în acest meci de pe poziția a treia. Elevii lui Diego Simeone au acumulat 23 de puncte. Sunt la un singur punct în spatele celor de la Barcelona. Atletico are unele probleme în defensivă destul de mari. Godin este indisponibil pentru o perioadă mai lungă, iar prezența lui Gimenez, Juanfran și Savic este sub semnul întrebării. Cu siguranță Cholo va apela și pentru acest meci la unele improvizații. Pe teren propriu în acest sezon cei de la Atletico au înregistrat cinci victorii și un rezultat de egalitate. Speranțele fanilor lui Atletico stau în Griezmann care va fi titular. Cu o bună stategie pariuri o să reușești să câștigi.

Barcelona părea după succesul contra celor de la Real Madrid cu scorul de 5-1 că va câștiga titlul fără prea mari probleme. În ultima etapă disputată au pierdut contra celor de la Betis cu scorul de 4-3 chiar pe Camp Nou. În ciuda acelei înfrângeri, catalanii sunt tot pe prima poziție a clasamentului. Rakitic este cel mai important absent al oaspeților. Fanii catalanilor își pun speranțele în Messi și Suaez pentru jocul de astăzi. În 5 meciuri disputate în deplasare de Barcelona în acest sezon, au obținut doar trei victorii iar acest lucru ne arată că au unele probleme departe de proprii suporteri.

Meciul dintre Atletico Madrid vs Barcelona este unul din cele mai importante meciuri europene ale zilei. Ne așteptăm la un joc extreme de interesant în care ambele formații vor da totul pentru victorie. În Primera Division, Barcelona nu a mai pierdut de foarte mult timp contra celor de la Atletico, astfel că astăzi vor porni cu un moral foarte bun. Vom paria că se vor arăta peste 4,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.70. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă în fiecare zi.