Primera Division: Atletico Madrid vs Athletic Bilbao

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Atletico Madrid - Athletic Bilbao
1
1.54
X
3.70
2
8.00

La Liga continuă să ne ofere meciuri deosebit de interesante etapă de etapă. Runda cu numărul 12 ne programează un meci ce nu trebuie ratat. Pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid vs Athletic Bilbao reprezintă unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei etape din Spania. Ambele echipe au mare nevoie de puncte pentru a rămâne în cursă pentru obiectivele propuse. În ultimele trei meciuri diecte s-au impus gazdele partidei de astăzi. Trenuie să notăm și faptul că în trei din ultimele patru meciuri directe au reușit să amrcheze ambele echipe, chiar dacă un astfel de rezultat astăzi este greu de crezut. Cu bonus pariuri poți ajunge într-un timp mai scurt să câștigi sume importante de bani.

Meci tactic între Atletico Madrid vs Athletic Bilbao

Atletico Madrid pornește din postura de mare favorită în acest meci. Ar fi o surpriză dacă ei nu și-ar trece în cont cele trei puncte. Elevii lui Simeone ocupă poziția a patra a clasamentului dar sunt la doar un punct față de locul doi ocupat de Espanyol. Gazdele partidei de astăzi au un moral foarte bun deoarece la mijlocul acestei săptămâni au obținut un succes important în fața celor de la Borussia Dortmund cu scorul de 2-0. Mai mult, Simeone nu va avea nici un jucător indisponibil pentru acest meci astfel că va putea alinia cel mai bun prim 11. Pariază și o să beneficiezi de bonus pariuri.

Athletic Bilbao traversează o formă foarte slabă și se anunță un sezon foarte greu. Bascii ocupă abia poziția a 17 a clasamentului. În cele 11 etape disputate ei au reușit să acumuleze doar 10 puncte ceea ce este foarte puțin. Ofensiva este mare alor problemă deoarece nu au marcat decât 11 goluri. Se vede trecerea anilor și peste Aritz Aduriz care nu mai este una atacant prolific, ca înainte. În deplasare nu au obținut nici un succes în acest sezon astfel că se anunță un meci foarte greu pentru ei.

Meciul dintre Atletico Madrid vs Athletic Bilbao se anunță a fi o partidă spectaculoasă în care sperăm să vedem multe goluri. Ne-a atras atenția cota de 1.70 pentru ca o singură echipă să marcheze. Credem că cei de la Bilbao nu vor avea forța necesară să reușescă să marcheze în acest joc. La o cotă de 2.20 vom miza pe faptul că Atletico Madrid va reuși să se impună la o diferență de cel puțin două goluri. Ține cont de sfaturile noastre și o să au de câștigat la pariuri.