Primera Division: Alaves vs Valencia

Prima etapă a anului din Primera Division continuă cu meciuri deosebit de interesante. Astăzi vom asista la un meci foarte interesant între Alaves vs Valencia. Chiar dacă cei de la Alaves sunt pe o poziție superioară în clasament, nu trebuie să uităm faptul că și cei de la Valencia sunt o formație puternică și pot învinge pe oricine.  Partida de astăzi va conta pentru etapa cu numărul 18. În 4 din ultimele 5 meciuri directe s-a impus echipe gazdă astfel că și astăzi este posibil să asistăm la un asemenea rezultat. Pariază și câștigă alături de noi la pariuri sportive zi de zi.

Derby-ul zilei Alaves vs Valencia

Alaves este văzută ca și favorită în acest meci. Gazdele partidei de astăiz ocupă poziția a 5-a a clasamentului după ce au acumulat 28 de puncte. Cu un succes astăzi ei pot depăși pe Real Madrid ceea ce ar fi o performanță pentru club. Pe teren propriu cei de la Alaves sunt o formație foarte puternică. În 8 meciuri nu au suferit nici o înfrângere și au înregistrat patru victorii și patru rezultate de egalitate. În meciurile celor de la Alaves se înscriu destul de puține goluri deoarece sunt o echipă organizată foaret bine din punct de vedere defensiv și încearcă să lovească pe contraatac. Joacă și câștigă alături de noi la pariuri sportive.

Valencia nu impresionează nici în acest sezon din La Liga. Liliecii ocupă poziția a 11-a a clasamentului cu 22 de puncte acumulate.  Trebuie să ținem cont că în această toamnă ei au evoluat și în UEFA Champions League. Alături de Athletic Bilbao sunt echipa ce a înregistrat cele mai multe rezultate de egalitate, 10. Oaspeții partidei de astăzi vor avea o serie de jucători indisponibili pentru acest meci. Coquelin, Gaya, Condogbia și Soler nu vor putea evolua în acest meci.

Meciul dintre Alaves vs Valencia se anunță a fi o partidă extrem de disputată. Vom paria pe o victorie a celor de la Alaves care sperăm să se impună. Dacă dorim o cotă mai mică dar mai sigură putem miza pe un 1X. Așteptăm un gol din partea ambelor formații astfel că sunt șanse destul de mari ca să fie un GG. Câștigă în fiecare zi alături de noi cu pariurile propuse de echipa noastră.