Primeira Liga: Benfica vs Sporting

Recomandarea noastră: x

Benfica - Sporting
1
1,90
X
3.15
2
4,40

Etapa a treia din campionatul Portugaliei ne aduce un derby de tradiție. Pe Estadio da Luz, Benfica vs Sporting se vor lupta pentru cele trei puncte dar și pentru a avea o linie de clasament perfectă după trei etape. Ultimele trei meciuri directe dintre cele două formații au fost foarte echilibrate. Aceste meciuri s-au încheiat la egalitate. Am ales acest meci pentru a-l analiza deoarece casele de pariuri oferă foarte multe opțiuni la pariuri live pentru acest eveniment.

Benfica vs Sporting tradiție

Benfica este una dintre cele mai galonate echipe din fotbalul din Portugalia. Gazdele partidei de astăzi trei printr-o perioadă foarte aglomerată. Partida din această seară se dispută între cele două jocuri ale dublei din UEFA Champions League contra celor de la PAOK. Cei de la Benfica pot resimți și oboseala deoarece sunt foarte multe meciuri unul după celălalt. În cele două runde disputate până acum, Benfica a obținut două victorii. În prima rundă au învins pe Guimaraes cu scorul de 3-2. În cea de-a doua etapăau obținut un nou succes în fața celor de la Boavista cu scorul de 2-0. Din tabără gazdelor de astăzi va lipsi Castillo, Ebuehi și Krovinovic. Benfica este cotată ca favorită pentru a obtine un nou succes astăzi.

Sporting, chiar dacă este cotată cu a doua șansă la victorie, rămâne o echipă foarte puternică. Oaspeții partidei de astăzi au și ei maxim de puncte după cele două runde disputate. În prima etapă au învins pe Moreirense cu scorul de 3-1. Etapa a doua a adus un nou succes în fața celor de la Setubal cu scorul de 2-1. Putem spune că Sporting are un avantaj că nu a început aventura Europeană, astfel că se poate concentra pe meciurile din campionatul intern. Un alt detaliu foarte important este acela cum că Sporting nu are nici un jucător accidentat. Astfel ei vor putea alinia cel mai bun prim 11.

Casele de pariuri au o ofertă foarte consistentă de pariuri live pentru meciul dintre Benfica vs Sporting. Putem miza pe cine va marca primul gol iar sfatul nostru este să mergeți pe faptul că Benfica va deschide scorul. Cota de 1.40 pentru acest pont este una foarte atrăgătoare. Pentru biletul zilei la acest meci am ales să mergem pe un rezultat de egalitate. Unibet ne oferă o cotă de 3.15 pentru acest pronostic.