Premiership: St. Johnstone vs St. Mirren

Campionatul Scoției vine să ne aducă meciuri foarte interesante. Într-o zi în care avem foarte puține meciuri, o să ne îndreptăm atenția spre duelul dintre St. Johnstone vs St. Mirren. Ora de start a acestei partide va fi de la ora 21:45. Cei de la St. Johnstone au avantajul moral în fața oaspeților deoarece au reușit să se impună în ultimele 4 dueluri directe. În toate aceste meciuri, gazdele partidei de astăzi s-au impus fără gol primit și în toate aceste meciuri s-au marcat sub 2,5 goluri. Ne așteptăm la un meci specific fotbalului britanic bazat pe forță. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Spectacol în St. Johnstone vs St. Mirren

St. Johnstone pornește în calitate de favorită în partida de astăzi. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 9-a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment sa acumuleze 38 de puncte. Dacă vor obține victoria astăzi vor ajunge pe poziția a 7-a a clasamentului. Forma de moment a celor de la St. Johnstone nu este una tocmai bună. În ultimele 9 meciuri disputate în toate competițiile ei nu au mai simțit gustul succesului. Singurul rezultat bun în această perioadă este un rezultat de egalitate în fața celor de la Rangers. Putem spune că St. Johnstone este cea mai slabă echipă referitor la forma de moment. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal. St. Mirren pornește cu șansa a doua în jocul din această seară. În acest moment ei sunt lanterna roșie a clasamentului. În acest moment au reușit să acumuleaze doar 17 puncte ceea ce este foarte puțin. În acest moment ei mai pot spera să îi depăsească doar pe cei de la Dundee care au doar 1 punct in plus in clasament. Forma de moment a oaspeților partidei de astăzi este una destul bună ținând cont de condiția lor. Două remize, o victorie și doar o înfrângere sunt rezultatele înregistrate în această perioadă.

St. Johnston vs St. Mirren se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă. În această seară vom paria pe faptul că cei de la St. Johnstone vor întrerupe seria rezultatelor slabe și vor obține un succes. Pentru cele trei puncte astăzi au o cotă de 1.80. În opinia noastră este o cotă foarte avantajoasă. Faptul că St. Johnstone evoluează pe teren propriu și cei de la St. Mirren sunt echipa într-o formă mai bună ne face să sperăm la un GG. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază zi de zi alături de noi.