Premiership: Celtic vs Rangers

Recomandarea noastră: 1

Celtic - Rangers
1
1.56
X
4.25
2
5.30

Fotbalul a ajuns la momentul adevărului. Astăzi de la ora 14:00 se va disputa unul dintre cele mai reprezentative derby-uri din fotbalul mondial. Pe Celtic Park se va disputa un nou episod din Old Firm. Prezența pe banca oaspețior a lui Steven Gerrard ne asigură un spectacol de zile mari. Celtic vs Rangers este cel mai interesant meci de fotbal al zilei și nu trebuie ratat. Celtic are avantajul moral în acest meci deoarece vine după două victorii în acest derby. Golaverajul ultimelor două meciuri directe este de 9-0 pentru gazdele de astăzi. Cele mai bune cote pariuri le găsești doar la partenerii noștrii de pe site-ul Beturi.ro.

Old Firm: Celtic vs Rangers

Celtic pare a avea prima șansă la victorie dar într-un asemenea meci nu poate fi vorba despre o echipă favorită. După trei runde disputate în Premiership, Celtic are două victorii și o înfrângere. În acest mijloc de săptămână elevii lui Brendan Rogers au reușit calificarea în grupele UEFA Europa League după ce au trecut de Suduva. În ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile, Celtic a reușit trei victorii și un rezultat de egalitate. Bitton și Morgan nu vor putea evolua pentru formația gazdă în partida de astăzi. Pentru Celtic este foarte important ca va evolua pe teren propriu în acest meci deoarece va beneficia de sprijinul propriilor suporteri.

Rangers este genul de echipă ce poate produce o surpriză în orice moment. Venirea lui Steven Gerrard pe banca tehnică a oaspeților partidei de astăzi a atras foarte mulți suporteri pentru noua sa echipă. Rangers acumulat cinci puncte în cele trei partide disputate. În a această săptămână cei de la Rangers au obținut și ei calificarea în grupele UEFA Europa League. Oaspeții partidei de astăzi au obținut două victorii și trei rezultate de egalitate în ultimele cinci partide disputate în toate competițiile. Gerrard nu va avea nici un jucător indisponibil pentru acest meci astfel că va putea alinia cel mai bun prim 11.

Celtic vs Rangers este mai mult decât un meci de fotbal. Este un meci pentru care suporterii celor două formații ar da totul. Acest meci îl vedem ca pe unul în care ambele formații vor reuși să marcheze. Acest pont ne aduce o cotă de 1.80. În acest meci ca și pronostic principal vom merge pe o victorie a celor de la Celtic. Credem ca avantajul terenului propriu va conta foarte mult în acest meci. Pariază și câștigă alături de noi.